José, l'heroi català que ha salvat la vida d'una nena de només 15 mesos

La menor va començar a patir convulsions quan passejava pel carrer amb els seus pares

Els herois no només apareixen a les pel·lícules. Els herois també existeixen a la vida real i, de fet, un d'ells va poder salvar-li la vida a una nena de només quinze mesos a Lleida.

Segons ha publicat el Sr. Postu a través de les xarxes socials, el passat diumenge El Hadi, monitor de l'entitat lleidatana Aspros, va viure un dels moments més difícils de la seva vida. Tot va començar quan la seva filla va mostrar signes d'estar patint convulsions i, tot i estar al carrer i sense cotxe, El Hadi va decidir córrer fins a arribar a l'hospital més pròxim.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

La vital aparició de José

Davant aquesta situació, van ser algunes les persones les quals van decidir mirar cap a un altre costat. Això no obstant, finalment un home que va veure la preocupació de la família va decidir aturar el seu cotxe i convidar-los a apropar-los fins a l'hospital. Des de llavors, i després de saber que la nena estava bé, El Hadi es va ficar en contacte amb el Sr. Postu per a esbrinar qui va ser l'home que va salvar-li la vida a la petita. També per agrair l'atenció rebuda per les infermeres i els metges de l'hospital.

Finalment, gràcies a la col·laboració ciutadana s'ha pogut saber que l'heroi d'aquesta història es diu José, un nom que de ben segur no oblidarà mai la família de la nena. En aquest sentit, José ha explicat que: «Només veure la cara de desesperació del pare, la situació de la filla i els plors de la mare, era suficient per no dubtar en ajudar-los. M'alegro que tot s'acabés bé». I així va ser, ja que tot va quedar en un ensurt i la nena es troba en bon estat de salut.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari