Una jove de 13 anys mata la seva germana embarassada i el seu nebot

El cruel crim ha tingut lloc a a Porto Velho, Brasil.

Maten una dona embarassada de vuit mesos
Maten una dona embarassada de vuit mesos | Pexels

Detenen una adolescent de 13 anys per un presumpte assassinat. La jove hauria matat la seva germana de 23 anys embarassada de vuit mesos i el fill d'aquesta de set anys. Els fets han ocorregut a Brasil.

  

La noia ha explicat que tot es tractava d'una revenja, però l'explicació del seu còmplice, un noi de 15 anys, afirma que ho van fer per treure el nadó de la germana per donar-li a la mare d'aquesta, que també ha estat detinguda com a presumpta cap pensant d'aquest crim que deixat tot el país commogut.

El nadó està estable a l'hospital

Les causes de la mort són horribles, sembla que la menor va colpejar la seva germana amb una barra, i després la va apunyalar. Amb el fill d'aquesta el procediment va ser diferent, ja que el va llençar al llac i va ser apedregat fins a morir segons informa Correio24horas. El còmplice va confessar que l'objectiu d'aquest crim era robar el nadó que esperava la germana de l'assassina, per posteriorment donar-li a la mare d'aquesta. Per aquest motiu la germana li va obrir el ventre per treure-li el fill que esperava.

  

El bebè està estable a l'hospital, de moment és l'únic supervivent d'aquest crim. Alguns mitjans brasilers apunten al fet que aquest rocambolesc assassinat es tractava d'una revenja, ja que el marit de la seva germana havia abusat sexualment de la presumpta homicida en el passat.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari