Veïns de l’Hospitalet de Llobregat denuncien un increment d’aldarulls i de tràfic de drogues

Mossos afirma que han «repuntat» els actes vandàlics, mentre que l’Ajuntament assegura que la situació «està bastant controlada»

L'incivisme a l'Hospitalet de Llobregat s'ha vist incrementat en els darrers mesos
L'incivisme a l'Hospitalet de Llobregat s'ha vist incrementat en els darrers mesos | Mossos d'Esquadra

Situació preocupant envers la seguretat ciutadana a l’Hospitalet de Llobregat. Els veïns demanden més presència policial als carrers perquè s’ha incrementat l’incivisme, els aldarulls i el tràfic de drogues, segons han explicat a ‘el Periódico’.

Augment de l’incivisme a l’Hospitalet

En concret, agents de l’àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) dels Mossos d’Esquadra passegen per l’avinguda de Severo Ochoa del barri Pubilla Casas, amb metralletes, per reforçar la seguretat ciutadana, tot i que una veïna es queixa perquè fan identificacions per tinença d’estupefaents durant el dia i no «de matinada quan hi ha escàndols i no apareix cap policia».

Per la seva banda, el president de l’Associació de Veïns, Daniel Jiménez, ha explicat: «Hem notat un increment de tràfic de drogues, baralles, i incivisme en aquesta artèria de la ciutat i els seus carrers circumdants». És per aquesta raó que demanen a l’Ajuntament «que es compleixin les normatives municipals envers les llicències i als horaris dels bars».

Situació «bastant controlada»

A més a més, Josep Lluís Grasa, intendent cap de la comissaria dels Mossos de l’Hospitalet, ha confirmat que durant l’estiu han «repuntat» els actes vandàlics, sobretot per incivisme i ha expressat que, encara que els veïns no els vegin, sí que patrullen els carrers, uniformats o de paisà. Mentre que Lola Ramos, regidora del districte, considera que «no s’han de sobredimensionar els fets».

Grasa també assegura que «comproven que els bars tanquen a la seva hora i, tot i algunes baralles puntuals» consideren que «l’avinguda està bastant controlada». Tanmateix, entre els mesos de gener i juliol d’aquest any, a l’Hospitalet s’han produït un total de 108 delictes contra l’ordre públic, dels quals 29 van ser només al juliol, un increment del 123% respecte al mateix període de l’any anterior.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari