Un noi de 16 anys mata la mare a ganivetades per una discussió familiar a Andalusia

La dona morta era agent de la Guàrdia Civil retirada

Diversos vehicles de la Policia Nacional a Andalusia
Detingut per assassinar la seva mare amb arma blanca a Còrdova | CatalunyaDiari

La Policia Nacional ha detingut un jove de 16 anys com a presumpte autor de la mort de la seva mare de 48 anys. El menor d'edat hauria utilitzat una arma blanca per a cometre el crim després de mantenir una discussió amb ella furant la tarda d'aquest diumenge al domicili on tots dos vivien. Els fets es van produir al Carrer Conqueridor Benet de Baños de Còrdova.

El menor serà sotmès al preceptiu reconeixement mèdic i posteriorment passarà a disposició judicial al llarg d'aquest dilluns. El Centre Coordinador d'Emergències 112 va rebre l'avís al voltant de les 20.00 hores d'ahir i des de llavors agents del Grup de Menors i de la Policia Científica de la Policia Nacional porten la investigació del presumpte homicidi.

Quan els agents i els serveis mèdics van arribar al domicili de la víctima van trobar el cadàver i només van poder certificar la mort de la dona, que segons avança 'ABC Còrdova, era una agent de la Guàrdia Civil retirada. El menor va ser detingut com a presumpte autor de la mort de la seva mare. Fins al moment no constaven denúncies prèvies per violència ni per maltractament psicològic.

Intenta escanyar la seva parella davant dels fills menors d'edat

Un home alemany va ser detingut aquest diumenge després d'intentar escanyar la seva esposa amb la mànega de la dutxa i davant dels dos fillsmenors d'edat de la parella. Per sort, els veïns del pis del barri dels Pins de Blanes van sentir els crits i van alertar dels fets a la Policia Local. Gràcies a les diverses trucades que van rebre, els agents van poder arribar al domicili a temps per impedir que l'agressor posés fi a la vida de la dona.

La víctima va ser traslladada d'urgència a l'hospital comarcal de Blanes on es va sotmetre a un examen mèdic forense per avaluar les lesions patides però en cap moment es va témer per la seva vida. Per la seva part, els dos fills menors del matrimoni van rebre atenció dels policies locals.


Comentaris

envia el comentari