Imatge de l'interior d'una presó

Un jove de 19 ingressa a presó per robar i agredir brutalment un taxista a Sabadell

La investigació continua oberta i encara no es descarten més detencions

Els fets es remunten a les 3 de la matinada del dia 1 d'octubre, quan un taxista va ser requerit per dos homes a Sabadell perquè els traslladés cap a Barberà. Quan el taxista va arribar al destí marcat pels clients, els acusats van agredir el treballador amb contundència i van robar-li dos telèfons mòbils i els diners que tenia recaptats. 

Els Mossos van detenir el jove que va sol·licitar el taxi el 27 d'octubre

La unitat d'investigació de la comissaria de Cerdanyola del Vallès va iniciar una investigació per trobar els culpables. Finalment, els agents van aconseguir identificar el jove que va sol·licitar el taxi. La víctima, que va haver de ser intervinguda quirúrgicament per lesions en un ull en llençar-li gas pebre, va saber reconèixer el jove com un dels seus agressors. Llavors, els Mossos van començar una recerca per localitzar-lo.

El presumpte autor dels delictes va ser detingut pels agents el passat dimecres. L'acusat, de nacionalitat marroquina i veí de Badia del Vallès; ha ingressat a presó com a presumpte agressor del taxista de Sabadell, arran d'un robatori, el passat 1 d'octubre.

L'acusat ja tenia antecedents policials previs

Els agents van assabentar-se que el 27 d'octubre, el presumpte agressor estava detingut a la comissaria de Manresa per altres fets delictius i s'hi van desplaçar. El jove, acusat per un delicte de robatori amb violència i intimidació i per un delicte de lesions; va passar a disposició judicial davant el jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Cerdanyola, el qual va decretar el seu ingrés a presó.

Tot i haver trobat al principal agressor de la víctima, la investigació continua en vigor i els agents no descarten més possibles detencions.