Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Cotxe de policia

Un jove de 22 anys es dispara al membre per accident, l'operen i acaba detingut

El ferit va prendre la pitjor de les decisions

Dos joves alacantins han estat implicats un gran accident en mans d'una arma curta. Concretament, un es va disparar accidentalment a si mateix al penis després d'una inesperada trobada amb les autoritats. Aquest fet  està sent investigat per la Guàrdia Civil, ja que cap dels dos no tenia la llicència reglamentària.

Aquesta situació va tenir lloc durant la matinada del 23 d'octubre passat, a la localitat de Novelda (Alacant). Sembla que els dos amics havien quedat aquella mateixa nit per fer una volta amb el cotxe, però els esdeveniments es van torçar de manera catastròfica.

Guàrdia civil
La Guàrdia Civil investiga aquest estrany succés | CatalunyaDiari

 

El ferit va patir les terribles conseqüències

Les darreres teories assenyalen que el ferit estava circulant amb el seu vehicle pels carrers del municipi, acompanyat per un dels seus amics. Tot i això, la situació es va torçar quan es van sentir amenaçats. Els joves es van trobar amb la Policia Local i van intentar amagar l'arma que portaven a sobre.

Tot apunta que es van pensar que era un control i, conscients de l'objecte que portaven, van quedar presos del pànic. D'aquesta manera, el noi que va resultar ferit va intentar amagar-se la pistola dins dels seus pantalons, entre l'entrecuix, amb la mala sort que l'arma es va disparar i li va acabar perjudicant greument el membre.

Tot i això, els dos joves van intentar fugir i no van trigar. Segons el diari Información, el ferit va haver de ser operat durant, ni més ni menys, que quatre hores. Ell mateix va anar voluntàriament a Urgències després de l'altercat per una forta hemorràgia.

pistola
El jove tenia a la seva possessió una arma sense llicència | CANVA

Les autoritats van detenir els dos sospitosos. Tots dos van ser acusats d'un delicte de tinença il·lícita d'armes. Tot i això, després de passar a disposició del Jutjat d'Instrucció número 4 de Novelda, van poder adquirir la llibertat provisional amb càrrecs.

La policia continua investigant què va passar

Val a dir que els dos individus no tenien antecedents i que tampoc van tenir cap intenció de ferir els cossos de seguretat. I és que sembla que tenien molt clar que havien d'esquivar els policies per evitar qualsevol represàlia. En efecte, tothom sap que l'adquisició d'armes sense permís és il·legal i, sobretot, altament perillosa.

Ara mateix, el punt de la qüestió és aclarir què feien exactament els dos amics amb una arma d'aquest tipus. No hi ha dubte que podrien haver causat conseqüències molt pitjors. Així, els agents de la Policia Judicial són els encarregats de treure a la llum les veritables intencions dels delinqüents. Per ara, doncs, tenen feina a fer.