Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Cossos d'emergència en l'incendi d'una nau ocupada a Badalona el 9 de desembre de 2020

Una jove de 27 anys, la tercera víctima de l'aparatós incendi de Badalona

La Policia Científica dels Mossos ha aconseguit identificar el cadàver aquest dimarts
Cossos d'emergència en l'incendi d'una nau ocupada a Badalona el 9 de desembre de 2020
L'incendi de Badalona va deixar diverses víctimes mortals, entre les quals una jove de 27 anys | Cedida

La Policia Científica dels Mossos d'Esquadra ha aconseguit identificar aquest dimarts la tercera víctima del tràgic incendi de Badalona. El cos policial ha informat a través d'un missatge compartit a les xarxes socials, que el cos pertany a una dona de 27 anys, sense oferir més detalls al respecte. Això sí, la policia catalana segueix «treballant» per a identificar també la identitat del tercer cadàver rescatat de la nau okupada que es va incendiar. 

Un quart cadàver, localitzat dilluns passar entre les runes de la nau

Recordem que, dilluns mateix, els tècnics encarregats de l'enderroc de les restes de la nau incendiada van localitzar un quart cadàver. Les anteriors víctimes havien estat localitzades dijous i, tot i la possibilitat que hi hagi més víctimes, es va decidir iniciar les tasques d'enderroc dissabte passat. El cos va ser trobar a la segona planta de la nau, en un espai que ja havia estat revisat, però en el qual la gran quantitat de runa acumulada havia aconseguit amagar-lo. 

«El cos ha aparegut en un espai on els gossos ja havien fet una revisió general, però hi havia molts trossos de pedres i bigues que cobrien alguns racons. Està en un espai molt complicat, on no es pot accedir caminant perquè hi ha risc que s'enfonsi i això tècnicament ho complica molt més», va explicar l'alcalde de la ciutat, Xavier Garcia Albiol.

El quart cadàver es va localitzar al voltant del migdia de dilluns, però l'aixecament no es va poder efectuar fins a dos quarts de la cinc de la tarda. Finalment, els Bombers van poder retirar-lo des de les grues, havent intentat aproximar-se al cadàver de diverses maneres. Amb tot, cal mencionar que a la zona segueix actiu el punt de control coordinar entre la Guàrdia Urbana de Badalona i els serveis socials, per a atendre les necessitats dels afectats, si bé una gran part s'hi han negat, segons ha explicat Albiol.