Gladimar del Carmen Ramos Flores, la jove de 15 assassinada pel seu pare durant una discussió

Carmen, la noia de 15 anys que ha mort per un tret del seu pare per sortir amb amigues

L'home, després de discutir amb la seva filla, no va dubtar a disparar-li al cap

Els seus familiars encara no s'acaben de creure la manera tan terrible en què va morir Gladimar del Carmen Ramos Flores. I és que aquesta noia de només 15 anys era assassinada pel seu propi pare, que ha estat detingut per aquests fets.

El motiu que el va portar a posar fi a la vida de la seva filla és que la jove havia sortit amb uns amics sense el seu permís. La veritat és que sembla inexplicable que un pare sigui capaç de matar la seva filla per un motiu tan absurd.

A més que va actuar amb una total fredor, no dubtant a disparar-li en el cap després de mantenir una discussió amb ella. Així, els tràgics fets van tenir lloc a l'estat veneçolà d'Aragua. Concretament, va succeir a la localitat de San Francisco de Assís, dins el municipi Zamora el passat diumenge 19 de setembre.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Com qualsevol jove de la seva edat, Gladimar del Carmen havia sortit per passar el diumenge amb unes amigues. Havia quedat amb elles com qualsevol adolescent, però no esperava trobar-se amb el seu pare i, molt menys, que acabés reaccionant de tal manera.

Glauco José Ramos Rangel, que així es diu el presumpte assassí de 45 anys, havia passat bona part del dia bevent en diversos bars. Quan va veure la seva filla pel carrer, es va enfadar i li va demanar de males manera que marxés cap a casa. La jove va obeir al seu progenitor i va tornar a l'habitatge on hi havia la seva mare, Carmen Edilia Flores Correa.

La mare de Gladimar del Carmen va intentar salvar-la, però no va poder fer res per ella

Encara van haver de passar algunes hores perquè Glauco José acabés cometent el terrible crim. Ell va continuar bevent fins que va decidir que era l'hora de tornar a casa. Ja era de nit quan entrava per la porta i es trobava allà amb la seva dona i amb la seva filla.

L'home podria haver-ho deixat passar veient que Gladimar li havia obeït, però no va ser així. Aquest li va recriminar que estigués fora de casa amb les seves amigues sense ell tenir cap coneixement. I com és lògic, la jove no es va poder contenir veient com el seu pare l'acusava sense motiu.

Els dos van començar una discussió i ella es va voler defensar davant els atacs del seu pare. Durant aquesta, li va dir al seu pare que no estava fent res dolent, només amb unes amigues. Però sembla que això no va ser suficient per al pare de la jove assassinada.

Alhora, hi va haver un moment en què la jove es va cansar de la discussió i va intentar sortir de casa. Tot i que la mare de la jove va intentar intervenir entre els dos, no ho va aconseguir.

Durant els intents de Gladimar del Carmen per escapar de casa va ser quan es va cometre el terrible crim. I és que, a sang freda, l'home va agafar el seu revòlver calibre 38 i no va dubtar a disparar al cap de la seva mateixa filla.

Després d'això, els familiars de la jove van intentar reanimar-la i la van traslladar a un centre de salut de manera immediata. Però, ja era massa tard. Quan arribava davant els serveis sanitaris, ja no tenia senyals vitals.

El pare de la nena acostumava a beure i diu que no volia matar-la

Agents de la Coordinació Policial Ezequiel Zamora van procedir a la detenció del pare de la jove que no va oposar resistència. Un cop a comissaria va reconèixer que havia comès el crim sota els efectes de l'alcohol.

Així mateix, els mitjans locals expliquen que va assegurar que «va ser un moment de ràbia, jo no volia matar-la». A més a més, diversos testimonis confirmen que era habitual que l'home begués i també que aquesta no hauria estat la primera vegada que reaccionava de manera violenta.