Un noi li provoca un avortament a la seva nòvia de 15 anys per una pallissa a València

La família havia intentat prèviament apartar-lo d'ella

8M
El xic havia trencat diverses voltes l'ordre d'allunyament  | Angel Ullate

Una jove de 15 anys ha sigut agredida presumptament pel seu nóvio de 22 en el barri d'Orriols en València. No era la primera volta que el xic de nacionalitat romanesa maltractava la menor. Fa uns mesos, la xica va patir un avortament com a conseqüència de les pallisses del seu nóvio. Tot i això, la jove no va tallar la relació i van continuar vivint junts i, ara, torna a estar embarassada.

Fa només una setmana, l'agressor es va saltar l'ordre d'allunyament dictada pel Jutjat de Violència sobre la Dona número 1 de València i tornà a agredir-la en el domicili que compartien, segons ha avançat el diari 'Levante'. El xic ja ha sigut detingut per la Policia i està tancat en presó sense fiança, acusat de maltractaments, amenaces greus i trencament de l'ordre d'allunyament.

La Unitat d'Atenció a la Família i la Dona (UFAM) de la Policia Nacional ja s'ha fet càrrec de la menor, que ha sigut valorada com a víctima de violència de gènere en «risc extrem». Els agents han tingut en compte l'agressivitat del detingut i les diverses voltes que s'ha saltat la prohibició d'arrimar-se a menys de 300 metres de la víctima per a fer esta valoració. A més, ha sigut acusat d'un delicte d'amenaces greus per haver manifestat que la mataria quan isca de presó.

L'última pallissa es va produir el passat 12 d'agost quan els veïns van avisar a la Policia d'un possible cas de violència masclista. Segons els mateixos veïns, la mare de la menor va intentar intervindre perquè el nóvio deixara de pegar colps a la seua filla i acabà quedant-se inconscient en terra. Segons els veïns, «la seua família ho ha fet tot perquè s'allunye d'ell, perquè és molt agressiu, però la xiqueta està encapritxada».

Quan la Policia va arribar al lloc dels fets, l'agressor havia fugit. Finalment, eixa mateixa nit, una patrulla de la Policia el va acabar localitzant. El detingut se trobava molt prop del domicili, a on la Policia i una ambulància atenien a la menor, observant amagat entre uns cotxes.

També pots llegir...


Comentaris

envia el comentari