El jove desaparegut el passat divendres a Cadaqués va ser localitzat en el veler familiar, on dormia

Jordi, el jove 'desaparegut' a Cadaqués: «Simplement he anat al veler a dormir»

En veure que el noi no sortia de l'aigua, uns testimonis van alertar les autoritats, que van activar un ampli dispositiu de recerca amb més d'un centenar d'efectius

La recerca del noi desaparegut a la platja gran de Cadaqués (Alt Empordà) va tenir un desenllaç inesperat i feliç quan poc després de les deu del matí es va aconseguir localitzar sa i estalvi en el veler on estiuejava.

Es diu Jordi Llorens, té 25 anys i  es trobava de vacances amb la família en una embarcació amarrada a la zona. El passat divendres va explicar la seva història, que es podria haver quedat amb una simple anècdota si no fos perquè va comportar un ampli dispositiu de recerca de prop de 150 persones de Salvament Marítim, Guàrdia Civil, Bombers, Policia Local i Mossos.

La desaparició va implicar l'activació de més d'un centenar d'efectius
La desaparició va implicar l'activació de més d'un centenar d'efectius | Cedida

 

El jove no donava crèdit de l'ocorregut

«Crec que no he fet res malament; simplement me n'he anat al veler a dormir», deia encara amb sorpresa per tot el que va passar. Havia sortit de festa i cap a les cinc del matí va decidir tornar al veler nedant. Com que duia unes monedes, va decidir donar-les a unes persones a la platja sense donar més explicacions. I aquestes són les que van donar l'alerta en veure que no sortia de l'aigua.

També et pot interessar...