Un jove de 17 anys, evacuat d'urgència a la Vall d'Hebron en rebre un tret accidental a les Garrigues

La víctima es trobava caçant al costat del seu germà, que també és qui l'ha acabat ferint

Fotografia d'una ambulància assistint a un accident
Un jove de 17 anys ha resultat ferit en rebre un tret accidental a les Garrigues | Cedida

Un jove de 17 anys va resultar aquest dilluns ferit de gravetat després de rebre un tret que va disparar el seu germà a Arbeca, a la comarca de les Garrigues. Segons han confirmat els Mossos d'Esquadra, els fets van tenir lloc al matí, a la zona coneguda com a Font de la Juliana, quan el jove estava caçant amb el seu pare i el seu germà gran.

Es tracta d'una família de Montcada i Reixac (Vallès Occidental), que segons els Agents Rurals comptaven amb totes les llicències corresponents en regla. La policia ha obert diligències sobre el succés i ha traslladat informació al jutge tot i que de moment tot apunta a un fet accidental. El jove va ser evacuat amb ferides a la cara i un ull a l'Hospital Arnau de Vilanova i a la tarda se'l va traslladar a la Vall d'Hebron.

❗Notícia en ampliació. La redacció de Catalunya Diari està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@catalunyadiari.com, per Facebook a catalunyadiari, per Twitter a @catalunyadiari o per WhatsApp o Telegram al : +34 629 74 76 77.


Comentaris

envia el comentari