El jove mort d'Amposta es feia una fotografia quan va caure de l'edifici

Una tendència que darrerament està de moda i que consisteix a fer-se fotos en llocs singulars encara que hi hagi risc

La investigació de la mort del jove del passat dijous dia 18 de juliol en caure d'un edifici a Amposta, ha determinat que la causa de la caiguda hauria passat perquè el noi s'estava fent una fotografia. Els Mossos d'Esquadra han informat que dos joves estaven al teulat d'un dels edificis més alts d'Amposta i mentre es feien una fotografia un dels joves, malauradament, va caure, fet que li va provocar la mort.

Una fotografia, la causa de la mort

El jove, de 15 anys i veí d'Amposta, és la primera víctima mortal de la província de Tarragona per fer-se una fotografia per les xarxes socials. Segons agents policials, el dia abans de l'accidentat un grup de tres joves ja van anar a la teulada d'aquest edifici per fer-se fotografies, una  tendència que darrerament està de moda i que consisteix a fer-se fotos en llos singulars, encara que hi hagi presència d'alt risc.

La claraboia de vidre de l'edifici va cedir

Al següent dia, el dijous, van ser dos els joves que van anar al mateix punt per la mateixa acció però va acabar amb tragèdia. La víctima es va apujar damunt de la claraboia de vidre de l'edifici per fer-se la fotografia, quan va trepitjar la claraboia i aquesta es va trencar, fet que va fer que el  noi caigués del lloc dels fets.

Tal com van confirmar els Mossos d'Esquadra, el noi va caure d'una altura de sis pisos. L'impacte li va provocar  la mort a l'instant i els serveis d'emergència no van poder fer res per salvar-lo. Els fets van passar al voltant de les set de la tarda, en un edifici de l'avinguda Catalunya d'Amposta. Els Mossos d'Esquadra, la Policia Local d'Amposta i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) es van adreçar al lloc dels fets.

També et pot interessar...