Una jove de 24 anys penja la seva última selfie just abans de caure i morir, a Espanya

La turista noruega era a casa d'uns amics i volia deixar constància de les seves vacances a Instagram

En la seva última foto llueix com qualsevol noia de vint anys feliç que està gaudint d'uns dies de vacances a la Costa del Sol. Perquè es vegi bé el fons, treu mig cos pel balcó de l'àtic en què es troba, un novè pis enfront del port esportiu de Marbella. Instants després, l'horror: la jove es precipita al buit i mor.

Va succeir divendres a la nit. La jove, una turista noruega de 24 anys, va aconseguir penjar les últimes fotos a Instagram segons abans de morir. Es creu que va caure mentre s'estava fent una selfie, encara que haurà de confirmar-ho la investigació que ja està en marxa. De moment, es tracta el cas com un accident desafortunat.

Un dels comerciants que va presenciar el succés va declarar a 'Diario Sur' que «hi havia molta gent al carrer a aquesta hora, és un miracle que no caigués a sobre d'algú». Segons el seu relat, es va sentir un gran estrèpit que va fer sortir als comerciants de la zona a veure què passava. Llavors van veure la víctima estesa a terra, i algú va tapar el cadàver per evitar que ningú prengués imatges.

Els serveis d'emergència han rebut l'avís a les 20.15 hores de la tarda. Fins al lloc dels fets es van desplaçar efectius de la Policia Nacional i un equip mèdic per atendre la víctima. Aquesta jeia a la vorera del carrer Pare José Vera, en ple centre de Marbella. Però no van poder fer res per salvar-li la vida, i els agents van obrir una investigació per aclarir el motiu de la caiguda.

Al principi es desconeixia fins i tot des d'on havia caigut la jove, fins que un cop localitzat el punt els agents van recórrer les nou plantes de l'edifici Milenium. Així van aconseguir arribar fins al novè pis, el lloc pel qual s'havia precipitat al buit. Allà es trobaven els amics de la jove, que ni s'havien adonat el succés i es van assabentar per la policia.

Un grup de compatriotes passant la tarda

A partir d'aquí es van desencadenar els rumors, i inicialment es va especular amb què la noia havia caigut de la balconada durant una festa. Després de les primeres indagacions es va descartar que fos així, ja que l'àtic on va succeir tot és el domicili d'un matrimoni noruec amb un nadó. La jove els havia conegut durant les seves vacances a Marbella, segons explica el 'Diario Sur' a partir de les fonts consultades. Segons sembla van estar dinant junts, i ells la van convidar a casa a prendre una copa.

Un cop recollida aquesta informació, la policia treballa amb la hipòtesi que simplement era un grup de joves passant la tarda. Ara intenten reconstruir els últims minuts abans de l'esdeveniment, per a completar l'atestat que al principi es basa en la teoria d'un accident fortuït.

Volia deixar constància de les seves vacances

Les primeres indagacions han permès establir una idea del que va passar: En un moment donat, la parella va entrar en una de les habitacions per dormir al nadó i la noia va aprofitar per sortir a la balconada, fumar i fer-se algunes fotos i vídeos. Volia deixar constància de les seves vacances al seu compte d'Instagram, on va arribar a penjar alguns testimonis gràfics. En intentar fer-se una selfie, va perdre l'equilibri i es va precipitar d'una alçada de nou pisos.

El matrimoni ni es va assabentar de la caiguda, fins que van veure entrar a la policia per la seva porta. Després de les primeres indagacions i l'aixecament del cadàver, al lloc dels fets amb prou feines va quedar ni rastre de la tragèdia. Instants després, el carrer tornava a ser un formiguer de turistes i veïns anant amunt i avall. Només van quedar un parell d'espelmes enceses per algú en memòria de la jove que hores abans havia perdut la vida allà.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.


Comentaris

envia el comentari