Foto del Parc Central de Tarragona.

Un jove, entre la vida i la mort després de ser atacat en un centre comercial català

Els fets es van produir al mig d'una baralla en què un altre jove també va resultar ferit

Ahir, diumenge 26 de febrer, un jove va ser ferit de gravetat després de rebre un apunyalament al centre comercial Parc Central, ubicat a la ciutat Tarragona. Els fets van tenir lloc a l'interior de l'edifici a la nit.

Una baralla amb arma blanca pel mig

Poc abans de les 21.00 els Mossos d'Esquadra van rebre una trucada d'avís del succés. Les botigues del centre comercial romanen tancades els diumenges. Tot i això, el cinema i la restauració sempre es troben actius, per la qual cosa el centre comercial obre també aquell dia de la setmana.

Segons el que van explicar alguns testimonis després als agents, un noi va apunyalar-ne un altre amb una arma blanca. L'agredit va ser ferit de gravetat després de rebre la ganivetada en un òrgan vital.

El succés es va produir a causa d'una baralla en què es van veure implicats diversos joves de 20 anys o edats semblants.

El jove s'estava dessagnant a terra

Quan els agents dels Mossos d'Esquadra es van presentar al lloc dels fets, es van trobar amb un escenari on destacava la sang. El jove agredit estava tirat a terra dessagnant-se. També hi van acudir els Serveis d'Emergència Mèdica (SEM).

Foto d'una ambulància del SEM.
Els serveis d'emergències van haver de traslladar l'afectat d'urgència a l'hospital. | SEM
 

El personal sanitari va aconseguir estabilitzar el noi i immediatament després va ser traslladat d'urgència a l'Hospital Joan XXIII. Un cop va ser al centre mèdic, se'l va intervenir quirúrgicament.

El noi va ser apunyalat per l'esquena i en aquest acte un pulmó va patir danys. També va rebre una petita ferida al braç. Actualment es troba ingressat en estat crític a l'hospital, a la Unitat de Cures Intensives (UCI).

Una baralla entre dos joves a la qual es van sumar dos més

Pel que fa a les primeres informacions, un altre jove també hauria estat ferit durant la baralla, tot i que de menor gravetat. Els paramèdics del SEM van poder estabilitzar amb èxit el noi al mateix centre comercial.

En aquests moments, els Mossos d'Esquadra continuen investigant el cas. Les persones implicades a la baralla van fugir de l'escena quan es van presentar els agents al lloc dels fets.

Els agents han interrogat les escasses persones que es trobaven al centre comercial en aquell moment. Els testimonis no disposen de gaire informació i no han pogut aportar dades sobre com i per quin motiu es va produir la baralla.

L'única cosa que han pogut confirmar és que les persones implicades van ser quatre i que la disputa es va originar entre dues primeres persones. Posteriorment es van afegir dues més, i aquestes últimes van ser les que van apunyalar els altres dos joves, que van fugir després de l'escena del crim.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!