Cordó policial dels Mossos d'Esquadra

La jove violada a Igualada pren una decisió: «Ha tornat a estudiar perquè vol un futur»

La mare de la menor ha intervingut en diversos mitjans de comunicació

Aquest matí, els Mossos d'Esquadra han detingut un jove a Igualada com a presumpte autor de l'agressió sexual que va patir una noia menor d'edat la nit de la Castanyada, quan ella sortia de la discoteca i es disposava a tornar cap a casa.

Avui, sis mesos després de la violació, per fi, s'ha detingut al presumpte agressor. Encara que, a l'haver sortit la notícia a tots els mitjans haguts i per haver, ha provocat que tant la família com la víctima hagin reviscut aquell malson.

Així ho ha fet saber la mare de la noia, la qual ha declarat en diversos mitjans de comunicació en saltar la notícia de la detenció.

«Per fi s'ha fet justícia»

La mare de la víctima, ha intervingut en diversos mitjans de comunicació aquest matí. «Per fi s'ha fet justícia»; «divina i policial», ha afegit a 'Catalunya Ràdio'.

La senyora també ha entrat en el programa d'Ana Rosa Quintana, on ha parlat del delicat estat psicològic de la seva filla, la qual pren antidepressius i rep ajuda psicològica per part dels professionals.

A més, ha volgut posar de manifest que la jove ha pres de decisió de reprendre els estudis, ja que vol tenir un futur, «encara que ja el té bastant truncat», ha sentenciat.

«Ella vol fer el bé»

Tot i l'horror que va viure el passat 31 d'octubre del 2021, la noia vol començar a estudiar per fer el bé i, per complicat que li resulti, tirar endavant pensant amb el seu futur.

A 'Catalunya Ràdio', també ha explicat que els Mossos l'han trucat a primera hora del matí per informar-la que havien detingut el presumpte agressor de la seva filla i ha assegurat que no s'ho creia. 

Han estat uns mesos de molta incertesa i molt durs, ha afirmat.

Sobre l'estat de la seva filla, ha dit que ha tingut moments «de tot» i ha reconegut que el procés de recuperació serà llarg.

Vuit hores d'escorcoll

L'escorcoll al domicili del jove d'Igualada detingut ha finalitzat aquest dijous després de vuit hores de treball dels Mossos d'Esquadra.

Des de dos quarts de sis del matí, la policia catalana ha registrat un habitatge del carrer Sant Sebastià número 13 d'aquesta localitat, una zona molt cèntrica, amb la presència del detingut. 

El dispositiu ha comptat amb dos furgons policials i sis vehicles sense rotular. 

Quan faltaven pocs minuts per les dues, els agents han sortit amb el jove i se l'han endut amb un vehicle. 

També s'ha vist com sortien amb caixes i bosses de l'interior de l'habitatge. 

El cas continua sota secret de sumari.