Vandalisme a Palafrugell

Indignació a l'Empordà per un grup de joves borratxos destrossant cotxes

Un video al Twitter permetrà reconèixer els autors

El petit poble de pescadors, al Baix Empordà, es presenta per a la immensa majoria com un bonic racó del món on fer turisme i gaudir de les seves platges i la tranquil·litat. Però això no és el que sembla que s’han trobat els veïns del municipi el passat cap de setmana.

Dissabte al matí, un grup de joves que, sembla ser, tornaven de la discoteca Costa Este i anaven beguts, causaven destrosses i feien bretolades pel veïnat.

Retrovisors i senyals arrencats 

Sota el títol «Molaria que Twitter fes la seva màgia i trobéssim aquesta gentussa.», @sergiparals compartia via Twitter un vídeo d’aquest fet. A la gravació, es veu com el grup de joves, tots amb polo o camisa, porten un senyal de trànsit que han arrancat, salten sobre dos cotxes i trenquen el retrovisor d'un tercer.

El desig de l’autor del vídeo i la “màgia de les xarxes”  s’han complert. Gràcies a les imatges, la Policia Local ha pogut identificar un dels nois responsables el vandalisme.

En paral·lel a la investigació oberta pels Mossos d’Esquadra, la Policia Local de Palafrugell pretén acabar d’identificar i sancionar als vàndals.

Reconeixen els autors per un video al Twitter

Només cal llegir els comentaris a les xarxes o l’opinió dels veïns per sentir la indignació, ràbia i algunes amenaces. Des de l'Ajuntament de Palafrugell subratllen que no toleraran cap acció incívica com aquesta i es mostren dolguts per la imatge que dona el vídeo.

Tot i dir que no és el turisme que els representa, aquests tipus de vandalismes ja s’han vist altres cops per aquestes poblacions, com constaten alguns dels veïns. Demanen més pressió per part de les autoritats, i convertir les trencadisses, les ratllades i els retrovisors decapitats en la tranquil·litat que es mereixen.