Un triangle amorós va motivar el tiroteig mortal de Madrid

La família de les dues dones que han perdut la vida, Lisette i Montse, han promès venjança
Juanín ingresando en prisión
Imatge de l'autor dels assassinats, entrant a dependències policials | Policía Nacional

Juan Mendoza, ‘Juanín’, no va suportar la ràbia que duia dins des del moment en què es va assabentar que la seva dona, Cele, havia marxat amb el seu cunyat, Miguel. Arran d'això, va agafar una escopeta que hi havia a casa dels seus pares, on va anar a viure després de quedar-se solter, i va matar Lisette i Montse, germanes de la seva dona fugida, és a dir, les seves cunyades. També va disparar contra la seva sogra, que va quedar ferida de per vida de la cama esquerra.

 


  • T'ha interessat aquesta notícia? T'enviem últimes hores com aquesta de forma totalment gratuïta al teu mòbil. Clica aquí per rebre-les.

 

 

'Juanín' es va venjar tirotejant les seves cunyades i la seva sogra

Després de deixar 'Juanín', Cele i Miguel van marxar a Yepes, Toledo, on es van instal·lar en un habitatge okupat. Ara bé, poc després van acabar marxant per motius desconeguts, i ningú sap actualment on són, o bé ningú vol dir-ho. Davant d'aquesta situació, 'Juanín' va decidir tornar amb els seus pares, que queda just davant de la dels seus sogres. 

 

Les dues víctimes mortals, Lisette i Montse, van anar a visitar la casa dels seus pares però, segons sembla, després d'una forta discussió, 'Juanín' va decidir passar a l'acció. Va pujar a casa i, des del mateix balcó, va començar a disparar. Les bales van impactar directament contra els cossos de les dues cunyades, i també de la seva sogra. Lisette va morir gairebé al moment, mentre que Montse també va acabar perdent la vida dos dies després, havent passat prèviament per un coma induït.

 

Una guerra entre dues famílies

La família de 'Juanín' ja intuïa que alguna cosa podia passar, i havia abandonat el poble uns dies abans. Ara, els familiars del clan Fernández, del qual formaven part les dones mortes, clama venjança. De fet, durant el funeral de la jove Lisette alguns ja va aprofitar que hi havia càmeres de televisió gravant per enviar un contundent missatge a la família de Juanín: «Mort per mort».

 

El fet és que l'autor del tiroteig mai va acceptar que la seva dona l’abandonés. A les xarxes socials va escriure pocs dies abans dels fets: «El pecat és una lepra satànica i estant en mans de Satanàs aconsegueix el que ell inculca a la teva ment».

 

El passat fosc de 'Juanín' i les seves enemistats

Tothom coneixia el seu passat tortuós. Va ser relacionat amb el món de les drogues i de les armes il·legals, i mai se li va conèixer una feina fixa. A més a més, es trobava en cerca i captura per no haver tornat a la presó després d’un permís, encara que això no significava que es dedicava a amagar-se: ell feia vida normal. Després de ser detingut, va ingressar a un centre penitenciari diferent del d'Aranjuez, ja que durant la seva darrera estada en aquesta presó es va dedicar a treure els draps bruts d’altres interns, guanyant-se l'enemistat de molts d’ells.

 

També et pot interessar...Comentaris

envia el comentari