S'enfronta a tretze anys de presó per violar la dona que li feia tasques domèstiques

L'acusat va intentar, presumptament, una segona violació a Celrà

Una cinta d'acordonament dels Mossos d'Esquadra.
La víctima va presentar una denúncia als Mossos d'Esquadra i ara el cas arriba a judici. | CatalunyaDiari.cat

Un home va ser jutjat aquest dijous a la secció tercera de l'Audiència de Girona acusat d'haver violat una dona al seu domicili, a la mateixa ciutat, a finals de l'any 2017. La fiscalia l'acusa, doncs, d'un delicte de violació, un altre de lesions i un tercer delicte, també per violació però en grau de temptativa, pels quals s'enfronta a una petició de tretze anys de presó, a l'espera de la sentència que es coneixerà en les properes setmanes.

Els fets s'originen a finals de l'any 2017

Segons el relat que va recollir la Fiscalia durant el judici, un dia concret de finals de 2017, el processat, S.L.B., va «abraonar-se per sorpresa» sobre l'acusada, la dona de fer feines de casa seva, a la ciutat de Girona, mentre ella feia tasques domèstiques. Segons la mateixa versió, la va immobilitzar i la va agredir sexualment. Segons la víctima, l'home va amenaçar-la dient que havia gravat un vídeo de la violació i que si explicava què havia passat, el difondria.

Segons la defensa, però, aquest acte sexual es va produir de manera consentida en el marc d'una relació sentimental que els dos implicats havien mantingut en els mesos previs, una tesi que la víctima nega, insistint en el no-consentiment de la relació sexual.

Un segon intent de violació, a Celrà

Segons el mateix relat de la Fiscalia, l'home va tornar a contractar la dona a mitjan 2018, quan es va traslladar a un nou domicili, situat a la població veïna de Celrà. Després de missatges intimidatoris per part d'ell, la dona es va presentar a treballar amb una navalla per seguretat. Un cop a la casa i davant d'un nou intent de violació, la dona va poder-la evitar traient l'arma i dissuadint-lo. En els propers dies es coneixerà la sentència d'aquest cas.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari