Un jugador de futbol sala pateix una parada cardiorespiratòria enmig d'un partit a Sant Cugat

Els serveis d'emergències van aconseguir reanimar el jove i el van traslladar a Sant Joan de Déu, on està en estat greu

Helicòpter del servei d'emergències mèdiques
Un jugador de futbol sala pateix una parada cardiorespiratòria enmig d'un partit a Sant Cugat | Flickr

En estat greu un jugador juvenil del Grups Arrahona de futbol sala en patir una aturada cardiorespiratòria enmig d'un partit el passat dissabte. El jove va desplomar-se al començament del matx, concretament al minut 10, en l'enfrontament entre l'equip de Sabadell i l'Olimpyc Floresta de Sant Cugat al pavelló de Can Llobet a La Floresta.

El jove va ser desplaçat en helicòpter a l'Hospital Sant Joan de Déu

Segons el president de l'Olimpyc Floresta, Àngel Ruiz, just després que el jove es desplomés, monitors del club i persones de les grades van aplicar-li les maniobres de reanimació fins que va arribar el personal mèdic. Els tècnics dels dos clubs van assistir al jugador amb un massatge cardíac i utilitzant el desfibril·lador.

Els serveis d'emergències van aconseguir reanimar el noi i van traslladar-lo amb helicòpter a l'Hospital Sant Joan de Déu a Barcelona. També es van desplaçar dues ambulàncies i una patrulla de la Policia Local fins al lloc dels fets. La ràpida actuació tant dels serveis d'emergències com dels tècnics assistents va ser clau per reanimar el jugador.

A hores d'ara, el jugador està estable, però encara en estat greu. El Grups Arrahona FSC ha compartit un comunicat a través de Twitter on donen suport al jove i a la seva família amb el hashtag #AnimsErik. Els fets van ocórrer a la una del migdia al partit entre l'Olympic Floresta i el Juvenil A del Grups Arrahona, que es va suspendre quan anaven 2 a 1 a favor de l'equip local. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari