Jutgen una noia per arrencar la llengua al seu nòvio en deixar-la a Tarragona

La Fiscalia li demana fins a vuit anys de presó
Audiència Provincial de Barcelona
El cas es jutjarà a l'Audiència Provincial de Barcelona | Cedida

L'Audiència Provincial de Barcelona jutjarà en els propers mesos una noia de Valls que va arrencar un tros de llengua al seu nòvio en el moment en què ell va decidir tallar la relació que mantenien. Els fets van passar a finals de juny de 2017 a la ciutat on els dos residien, Barcelona. Ara l'acusació particular li demana deu anys de presó, mentre que la Fiscalia, que considera que podria haver comès un delicte de lesions greu, n'hi demana vuit.

 

Li arrenca un tros de llengua en el seu «últim petó»

La parella es va conèixer a través d'Internet a les acaballes de l'any 2016, però la relació es va anar deteriorant amb el pas dels mesos. Després d'una primera ruptura, hi va haver reconciliació. Però a finals del mes de juny de 2017 va arribar el trencament definitiu, quan el noi va decidir posar el punt final a la relació.

 

Després d'una primera reacció que la va dur a abandonar la casa, la noia va tornar al cap d'uns minuts i va disculpar-se. Va demanar perdó al noi i es van abraçar. Va ser llavors quan la jove va demanar-li «un últim petó». Ell hi va accedir i va ser en aquell moment quan la noia va fer-li una important mossegada: suficient com per arrencar-li un tros de llengua i escopir-la, tot seguit a terra.

 

La noia va marxar sense atendre el seu company, que patia una important hemorràgia. Finalment va ser un veí que, en sentir els crits d'auxili de l'home, el va socórrer i el va dur a un hospital, on el van poder atendre i aturar les ferides. La dona va ser detinguda i tot i negar-se a declarar va quedar en llibertat. En les properes setmanes, però, haurà d'anar a judici.

 Comentaris

envia el comentari