Apareixen Karolina i el seu bebé, desapareguts a València

Segons fonts policials, havien agafat un avió
Foto de Karolina Zelaznowska amb el seu bebé | GVA 112

 

ACTUALITZACIÓ 11.11.2019, A LES 21.00 HORES

La Guàrdia Civil ha localitzat Karolina Zelaznowska, la jove de 23 anys que havia desaparegut amb el seu bebè de 10 mesos a Torrevieja (Alacant). No ha transcendit informació sobre el lloc on has estat trobats, però es troben en bon estat. Segons fonts policials, la mare hauria agafat un avió amb el nen, de manera voluntària, des de l'aeroport d'Alacant-Elx.

 

Víctima de violència de gènere

El 112 de la Generalitat Valenciana ha demanat la col·laboració ciutadana a fi de trobar una xica desapareguda este dijous 21 de novembre en l'estació d'autobusos del municipi de Torrevieja, en la comarca del Baix Segura (Alacant).

 

Segons ha informat en el compte de Twitter el 112, la xica Karolina Zelaznowska, que és usuaria del servici Atenpro de Protecció a Víctimes de Violència de Gènere, ha desaparegut junt amb el seu fill de 10 mesos. Té 23 anys, és morena i habitualment porta el monyo arreplegat amb una coleta. El dia de la desaparició anava vestida amb una jaqueta de color gris de la marca Adidas, pantalons també grisos i sabates de color blanc.

 

Qualsevol informació que es puga obtindre s'hauria de comunicar en la major brevetat possible als telèfons 062, 091 o 112 de la Guàrdia Civil.

 

Més notícies de la categoria Successos