Juan Carlos Quer parlant durant el judici per la mort de la seva filla Diana Quer el 12 de novembre de 2019

El pare de Diana Quer, expulsat del judici per cridar una frase a 'El Chicle'

Aquest divendres se celebrava l'última sessió del judici

L'última sessió del judici contra 'El Chicle' per l'assassinat i violació de Diana Quer està sent més tensa que cap altra. El pare de Diana, Joan Carles Quer, ha estat expulsat de la sala per cridar: «Podria haver estat la teva filla».

La frase l'ha dit just en el moment en el qual en el vídeo es veia 'El Chicle', després de mostrar la manera en la qual havia lligat els cables als llasts, introduir maniquí emprat en la reconstrucció en el pou en què Diana va romandre durant 496 dies.  El magistrat president de tribunal del jurat que ha de dirimir el grau de culpabilitat de l'acusat i ha demanat a Quer que sortís. El pare de la jove ha seguit en directe totes les sessions del procés.

El judici viu les seves últimes jornades. Durant les vistes dels testimonis ha desmuntat la versió de l'acusat, que en un primer moment va assegurar que havia atropellat per accident a la jove,  que segons els experts va morir estrangulada amb una de les brides que es van trobar al costat del seu cadàver.

El dubte que perdura és si 'El Chicle' va arribar a abusar sexualment de Diana Quer, una cosa que l'autòpsia no ha pogut confirmar. Si el tribunal estima que així va ser, l'assassí confés podria enfrontar-se a la presó permanent revisable. Un dels forenses va declarar aquest dijous per primera vegada que el cos de la jove presentava lesions que podrien correspondre amb una agressió sexual.