ÚLTIMA HORA

🚨 Carme Forcadell i Dolors Bassa, obligades a tornar avui mateix a la presó

URGENT

📌 La pandèmia segueix reculant a Espanya abans d'un cap de setmana clau

El germà de Kristen, apunyalada a Barcelona: «Ningú va donar la cara per ella»

Encara s'estan investigant els fets, i encara es desconeixen els autors dels fets

Kristen Yeleny Peralta
La jove va ser apunyalada, i s'estan investigant els fets | Twitter (@EspejoPublico)

Aquest passat cap de setmana s'havia de lamentar la mort per apunyalament d'una jove de 18 anys a la sortida d'una discoteca a Cornellà de Llobregat. Kristen es veia involucrada en una baralla per defensar un dels seus amics, i va rebre punyalades per l'esquena, les quals van resultar mortals

El seu germà ha parlat avui, dimecres, amb els mitjans de comunicació per donar la cara per la seva difunta germana. «Ella donava la cara per la resta, i ningú la va donar per ella», declara a 'Crónica Global'. A més, assegura estar passant junt amb els seus pares un «cop tan dur» amb «fortalesa i suport mutu».

«Li va sortir de dintre intentar ajudar»

Els familiars, a més, han volgut deixar clar que la jove no formava part de cap banda, com s'havia especulat. «En una discoteca hi ha droga i alcohol pel mig, i per una mala mirada et poden armar un escàndol», expliquen. En el cas de Kristen, ella va saltar en defensa d'un noi que estava sent atacat per tres persones. 

«Segurament el coneixia, o bé en veure que l'estaven colpejant entre diverses persones, li va sortir de dintre intentar ajudar-lo, però al final per donar una puntada de peu, se'n va anar», lamenta el germà. A més, afegeix que «ella donava la cara per la resta, i ningú la va donar per ella».

Dues presumptes autores del crim

Tal com es pot veure en un vídeo gravat per testimonis de la baralla, la jove surt corrents just després d'haver intervingut a la baralla, i darrere seu la persegueixen dues noies més: una amb un vestit groc i una altra de negre. Aquestes dues noies són les presumptes autores del crim segons les autoritats en aquests moments i gràcies a aquestes proves visuals. 

Presumptament, durant aquesta corredissa, Kristen va rebre unes punyalades mortals. Mentre la víctima es va quedar atordida contra unes reixes de metall, les dues presumptes agressores van fugir del lloc dels fets. Encara que els seus amics van intentar socórrer-la i encara que els Serveis d'Emergència van intentar reanimar-la, va acabar perdent la vida. 

Els Mossos d'Esquadra ja han iniciat una investigació sobre els fets ocorreguts, encara que no hagin pogut detectar encara als presumptes autors del crim. A més, segons publica el mitjà digital 'Metropoli Abierta', la patronal d'oci nocturn Fecasarm ha fet públic que es personarà com acusació particular, i també ho farà la sala Capitolio, discoteca on va sortir de festa Kristen aquella nit.


Comentaris

envia el comentari