rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

L'intenta matar amb una arma blanca a Reus i acaba a l'hospital detingut

Els fets van succeir a l'avinguda Vidal i Barraquer de la capital del Baix Camp
La Guàrdia Urbana de Reus va detenir l'home que portava el ganivet   | TarragonaDigital

 

Ni en el millor guió de cinema haguera estat escrit aquest final de baralla a Reus entre dues persones. La Guàrdia Urbana de la capital del Baix Camp va detenir una persona acusada d'un delicte d'homicidi en grau de temptativa i amenaces aquest passat dimarts. Aquest, però, va passar abans per l'Hospital Sant Joan de Reus després de ser noquejat per l'home que va intentar matar.

 

L'ataca amb un ganivet i el deixa grogui amb una puntada de peu

Passada la mitjanit del dimarts, 13 d'agost, la Guàrdia Urbana de Reus va anar fins a l'avinguda Vidal i Barraquer en ser avisats per una baralla entre dues persones. Els ingredients d'aquesta eren complets, ja que hi havia sang i armes blanques com a protagonistes. 

 

En arribar al lloc de l'incident, es van trobar un escenari amb un home estirat a terra, grogui, amb sang al cap i un ganivet de grans dimensions, i un altre que en tenia pels braços. El presumpte agressor amb arma blanca —el que estava tirat a terra— va rebre una puntada de peu al cap, la qual el va noquejar. 

 

El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) va traslladar amb una ambulància a l'arrestat fins a l'Hospital Sant Joan de Reus i, després de rebre la pertinent atenció mèdica, va quedar detingut per un delicte d'amenaces de mort i intent d'homicidi.

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris