Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto de Leydis Ávila i Raúl Sierra

Leydis es va cansar dels maltractaments de Raúl: el va matar al Parc dels Enamorats

Va matar la seva exparella, Raúl, condemnat per maltractaments el 2022

L'assassinat de Raúl Sierra Pérez encara és present al barri de la Rochapea, a la zona nord de Pamplona. Parlem d'un home que va ser assassinat aquest dimarts, 9 de maig, a la capital navarresa a les mans de la seva exparella Leydis Ávila Pérez.

I tot després que aquest hagués estat condemnat el 2022 per un Jutjat de Violència sobre la Dona per un delicte de maltractament contra aquesta dona cubana. A més, Raúl també havia estat condemnat per delicte d'amenaces contra la persona que l'ha matat.

Sobre aquest tràgic succés, ocorregut al centre de Pamplona, cal apuntar que Raúl, conegut treballador de Mercairuña, tenia una ordre d'allunyament sobre la seva exparella de 300 metres.

Mata la seva exparella, condemnat per maltractaments, al centre de Pamplona

Alhora, cal recordar que tots dos tenien una filla de 6 anys amb la custòdia compartida. I, malgrat que tots dos es veien de vegades quan Leydis anava a buscar la seva filla per portar-la a l'escola o passar temps juntes, feia força temps que estaven separats.

Policia a l'escena del crim
Raúl Sierra va morir apunyalat per la seva exparella al portal de l'edifici on vivia ella | Europa Press

Leydis estava cansada de patir maltractaments per part del seu ex i el va acabar denunciant.

Raúl, després de la condemna que va patir el 2022, va haver de fer treballs en benefici de la comunitat, segons apuntava el medi regional Noticias de Navarra.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

Amb tot, els fets van passar dimarts passat quan Raúl Sierra, de 45 anys, va ser apunyalat presumptament per Leydis Ávila Pérez, de 31 anys.

Leydis es va autoinculpar de l'assassinat quan va arribar la policia

L'apunyalament va tenir lloc al Parc dels Enamorats de Pamplona, un dels més coneguts de la capital navarresa.

Un apunyalament que va acabar amb la vida de Raúl Sierra, i pel qual va ser detinguda, després d'identificar-se a la policia, la presumpta autora dels fets, Leydis Ávila. De fet, va ser ella mateixa la que una vegada que la van identificar es va autoinculpar dels fets.

Fotomuntatge de Raúl Sierra i llums de policía
Raúl Sierra va morir apunyalat per la seva exparella | Catalunya Diari

Una agressió mortal que va acabar amb la vida de Raúl al cap de pocs segons de patir aquest apunyalament. Tot i que els serveis sanitaris d'emergències no van trigar gaire temps a arribar al lloc dels fets, no van poder fer res per salvar-li la vida.

L'home estava ferit per arma blanca, després de patir una punyalada per part de la seva exparella. Tots dos eren al costat del portal on vivia ella quan es van arribar els serveis d'Emergències.

L'assassinat tenia una ordre d'allunyament de 300 metres

La cubana va intentar auxiliar-lo, però la punyalada al pit era massa profunda i podria haver-li provocat la mort gairebé a l'acte.

Raúl Sierra era un home discret, introvertit i treballador, segons els que el coneixien al barri de la Rochapea. Aquest treballava en un magatzem de fruites pamplonès des de fa uns 15 anys. La seva família, destrossada pels fets, no dona crèdit. A més de deixar una nena de sis anys, ha deixat destrossats el seu germà i la seva germana, que també residien a la capital navarresa

Després de ser detinguda aquest divendres, 12 de maig, Leydis Ávila serà posada a disposició judicial, en aquest cas al Jutjat d'Instrucció número 1 de Pamplona.

Raúl i Leydis van mantenir una relació sentimental durant molt de temps, però fa anys que la van trencar pels maltractaments que va acabar denunciant l'agressora. Actualment, la dona mantenia una relació amb un altre home amb qui també tenia un nen.