L'informe mèdic acredita que la noia del Baix Llobregat va ser agredida sexualment per diverses persones

La víctima ha matingut la versió dels fets en les seves tres declaracions davant dels Mossos d'Esquadra | Els presumptes agressors estan en llibertat

Imatge d'arxiu d'agents de la Policia Científica dels Mossos d'Esquadra.
Imatge d'arxiu d'agents de la Policia Científica dels Mossos d'Esquadra. | CatalunyaDiari.cat

En les diligències d'investigació de l'agressió sexual que va patir, presumptament, una noia del Baix Llobregat en sortir de la discoteca Be Disco del polígon industrial El Pla de Molins de Rei hi figuren la versió de la noia i també l'informe pericial que acredita que va ser agredida sexualment.

Els cinc detinguts pels Mossos i que estan presumptament relacionats amb la violació grupal han quedat amb llibertat amb càrrecs després de declarar davant de la jutgessa. S'ha acordat una ordre d'allunyament i s'han intervingut els mòbils dels imputats per poder trobar els vídeos que van gravar aquella nit.

El forense acredita catorze lesions a la noia

Quan la noia va ser abandonada a l'estació de Sant Boi de Llobregat un responsable de l'estació la va ajudar i ella va presentar una denúncia davant dels Mossos d'Esquadra. Tal com marca el protocol, la noia va ser atesa per un metge forense per acreditar les possibles lesions que havia patit durant l'agressió sexual.

Segons detalla la magistrada García-Valdecasas en la interlocutòria que ordena la llibertat amb càrrecs pels cinc imputats, i tal com ha pogut saber CatalunyaDiari.cat, el metge forense que va atendre la noia evidencia catorze lesions en diversos punts del cos de la noia que poden ser «compatibles» amb l'agressió sexual i amb la versió dels fets que va fer la dona davant de la policial i que assegura que va ser agredida per cinc homes. L'informe forense s'inclou en les diligències d'investigació del cas.

La noia manté la versió de l'agressió en les tres declaracions

La víctima va denunciar davant dels Mossos d'Esquadra l'agressió el mateix 19 de maig i va ser llavors quan va explicar la seva versió als agents. En la primera declaració va narrar els fets de l'agressió sexual i també que quan van acabar, abans de deixar-la abandonada a l'estació de Sant Boig de Llobregat, li van robar el mòbil. En la segona declaració, si bé va mantenir la versió dels fets de l'agressió sexual, va detallar que el mòbil no li va ser robat després de ser agredida i que l'havia perdut a la mateixa discoteca. En dies posteriors va poder trobar alguns dels objectes que portava a l'interior de la bossa de mà.

En la tercera declaració, feta davant dels Mossos el passat 29 de maig, la noia també va reconèixer que abans de ser agredida havia pujat al cotxe dels homes per anar a comprar i consumir cocaïna. En tornar, i quan va voler anar cap a casa, van passar els fets denunciats. La versió de l'agressió sexual va ser idèntica a les tres declaracions, fets pel qual els investigadors i la magistrada donen veracitat a la seva versió. La van posar al maleter del cotxe i quan van arribar a un descampat la van agredir sexualment entre els cinc. Un d'ells l'agafava per facilitar la penetració vaginal i bocal dels altres participants en l'agressió.


Comentaris

envia el comentari