Un lladre agredeix dos policies quan el detenen a Girona

L'arrestat portava a sobre cinc telèfons mòbils que ara la Policia Municipal haurà de determinar la seva procedència

Un lladre agredeix dos policies quan el detenen al costat de la comissaria
Un lladre agredeix dos policies quan el detenen al costat de la comissaria | SEM

Dos policies resulten ferits durant una detenció a Girona. Un home va agredir dos agents de la Policia Municipal quan l'anaven a detenir ahir a la tarda, 4 de juny, davant l'escola Vedruna. L'individu havia entrat a robar en diversos establiments de la zona i un dels locals va avisar la policia. 

Diversos agents van anar a la recerca de l'home de seguida, ja que la comissaria està a escassos metres del lloc dels fets. L'individu hauria entrat en diversos establiments del carrer Pare Clatet i va ser enxampat just en sortir d'un establiment de roba del carrer Juli Garreta, d'on no es va endur res, segons informa 'Diari de Girona'. 

Va ferir dos agents quan l'estaven identificant

En el moment en què els agents van aconseguir atrapar el lladre, quan sortia d'una botiga de roba, l'home va oposar molta resistència i va ferir dos agents quan l'estaven identificant. L'arrestat portava a sobre cinc telèfons mòbils que ara la Policia Municipal haurà de determinar la seva procedència.

Els fets van passar davant d'una de les entrades de l'escola Vedruna, on alumnes i pares que es trobaven a l'entrada del centre van poder seguir el moment de la detenció des de l'altra vorera. Dues ambulàncies van atendre els dos agents ferits al lloc dels fets mentre altres agents s'enduien l'arrestat.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari