Mossos d'Esquadra

Atraca un bar a Catalunya i l'enxampen perquè hi torna a comprar tabac

El propietari del bar va intentar aturar el robatori enfrontant-se directament al lladre

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat dissabte un home de 48 anys per  intentar robar presumptament tapat amb una careta i a punta de ganivet en un bar de les Borges Blanques, a les Garrigues.

Segons ha avançat el diari 'La Mañana',  el propietari del bar va intentar aturar el robatori enfrontant-se directament al lladre i intentant arrencar-li la careta  que cobria la seva cara.

El propietari va arrencar-li parcialment la careta

Malgrat el seu intent,  només va aconseguir deixar parcialment al descobert la seva cara i, segons després, el lladre va abandonar el bar ubicat a la plaça 1 d'octubre de la capital de les Garrigues. Al mateix temps, una noia va sortir al carrer demanant ajuda pel succeït fins que, ràpidament, es va traslladar fins al lloc dels fets la policia local de les Borges.

Va tornar vestit normal per a comprar tabac

Seguidament, també van aparèixer els Mossos d'Esquadra, per tal de donar suport i socórrer al propietari del bar del succeït. Just quan els agents parlaven amb l'amo del local, aquest va veure entrar un home sense careta i amb una altra roba per comprar tabac  i, davant la sorpresa de tothom, l'home va poder identificar-lo com el presumpte lladre que l'havia amenaçat minuts abans. Davant això, els mossos el van detenir per un presumpte delicte de temptativa de robatori amb violència i intimidació.

Mossos d'Esquadra
Un operatiu conjunt de Mossos d'Esquadra, Guàrdia Urbana de Barcelona i Policia Nacional va acabar amb 24 detinguts | CatalunyaDiari.cat

També et poden interessar...