Enxampen un jove de 19 anys que havia robat en 9 trasters i diverses motos estacionades a Girona

El detingut, que tenia múltiples antecedents, va cometre els robatoris en tres dies

Un jutge ha enviat a presó un jove de 19 anys amb múltiples antecedents per robar en nou trasters i cofres de motos estacionades en tres aparcaments de Girona. Els Mossos d'Esquadra van detenir el noi, de nacionalitat hondurenya i veí de Girona, aquest passat dimarts. 

Els agents van saber que  entre els dies 16 i 19 d'agost  s'havien produït un seguit de robatoris amb força en pàrquings soterranis de tres edificis dels carrers Puigneulós, Orient i Josep Maria Gironella. 

    

El mateix modus operandi en tots els robatoris: la pista principal

La policia va determinar que tots s'havien perpetrat de matinada i amb el mateix modus operandi: forçant els trasters per robar bicicletes i els cofres de les motocicletes aparcades per endur-se els objectes que hi havia. 

  

La investigació va ser tancada el passat dia 3 de setembre, quan es va detenir al presumpte autor dels fets. El detingut, el qual té nombrosos antecedents per fets molt similars, va passar a disposició judicial ahir, dimecres 4 de setembre. Llavors, el jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona va decretar el seu  ingrés a presó.

També et pot interessar...