Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Una taula plena de menjar.

Atrapen el lladre més 'catxondo' de Catalunya: roba en cases i s'hi queda a menjar

El lladre aprofitava els furts per passar per la cuina i menjar-hi o beure-hi. En una de les cases havia provat de quedar-s'hi a viure

Catalunya és plena d'històries surrealistes. L'última no té desperdici: envien a presó un lladre multireincident que es quedava a menjar i beure a les cases (i fins i tot s'hi intentava quedar a viure) després dels furts. No, no és broma. I no, no forma part d'un univers televisiu yankee de succesos surrealistes. Ha passat, i ha passat a Catalunya. 

El jutjat ha enviat aquesta setmana a presó un lladre multireincident que entrava a robar a cases d'urbanitzacions de Roses, a la comarca de l'Alt Empordà, i aprofitava per menjar-hi. El delinqüent té 29 anys i sempre feia servir el mateix (i curiós) modus operandi. 

Menjar, beure (i el que faci falta!)

Esperava que els propietaris estiguessin dormint o bé haguessin marxat dels habitatges per forçar portes o finestres i esmunyir-s'hi a l'interior. Si calia, també grimpava per la façana. Solia robar eines, diners o petits electrodomèstics. En una de les cases, fins i tot, va intentar quedar-s'hi a viure. 

El lladre, per més inri, també havia aprofitat per passar per la cuina i menjar-hi o beure-hi. Fins i tot, en una de les cases havia provat de quedar-s'hi a viure.

Diversos robatoris i un mateix patró

Els Mossos d'Esquadra el relacionen amb cinc robatoris comesos entre setembre i octubre a les urbanitzacions de Canyelles i Santa Margarida. La policia, però, no descarta que el lladre n'hagués pogut cometre més.

Segons informen els Mossos d'Esquadra a l'ACN, els agents van poder detenir el multireincident després de setmanes seguint-li la pista. Se'l relaciona amb cinc robatoris comesos en aquestes dues urbanitzacions de Roses, però no es descarta que també hagués entrat a robar a més cases de Canyelles i de Santa Margarida.

A l'hora d'actuar, el lladre sempre seguia el mateix patró. Esperava que els propietaris se n'anessin a dormir o bé aprofitava que eren fora per forçar alguna de les obertures (portes o finestres). 

Si calia, també escalava per la façana. Un cop a dins dels habitatges, el multireincident sempre se n'enduia diners i objectes que pogués portar fàcilment (com ara eines o petits electrodomèstics).

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp