Un lladre menor fuig dels Mossos saltant pels terrats dels edificis a Santa Coloma

La policia el relaciona amb diversos assalts violents a la ciutat

Una detenció per part dels Mossos d'Esquadra
La policia el relaciona amb diversos assalts violents a la ciutat | Catalunya Diari

Els Mossos d'Esquadra van detenir el 10 de maig un jove menor d'edat acusat de diversos robatoris violents a Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès) després d'una persecució. La policia el buscava després que una veïna denunciés una estrebada i, quan els agents el van localitzar, el noi va intentar fugir.

Escapa saltant pels terrats dels edificis

El menor va entrar en una porteria, va pujar fins al terrat i va intentar despistar els agents saltant pels edificis. Finalment va trencar les finestres d'un àtic, va baixar escales avall i va sortir de nou al carrer convençut d'haver desorientat els agents. Els Mossos, però, l'estaven esperant i van poder detenir-lo.

Un delinqüent conegut

Tot i la curta edat del lladre, es tracta d'un delinqüent conegut per la policia i amb un llarg historial delictiu. El menor està acusat de robatori amb violència, desobediència, danys i entrada en habitatge aliè. A més de l'estrebada que va originar la seva darrera detenció, els Mossos el relaciones amb tres robatoris violents més a la ciutat. El jove ha quedat en llibertat després de passar a disposició de la fiscalia de menors.


Comentaris

envia el comentari