Comissaria Lleida

Li clava una ampolla de vidre a l'esquena després d'una baralla a Lleida

El presumpte agressor tenia 24 anys

Els successos no donen treva a Catalunya. La Guàrdia Urbana de Lleida ha detingut un jove de 24 anys per clavar-li una ampolla de vidre a l'esquena d'un home amb el qual, presumptament, havia iniciat una discussió a Lleida, el Segrià. Més concretament al carrer Bonaire de la localitat.

La Guàrdia Urbana ha detingut un jove de 24 anys que suposadament va clavar una ampolla de vidre trencada a l'esquena d'un home de 39 anys en una baralla que va tenir lloc prop de tres quarts de quatre de la matinada del dia 24 de setembre al carrer Bonaire.

La víctima va anar pel seu propi peu a les dependències policials per explicar els fets i els agents van veure el tall que tenia i una gran taca de sang. Una vegada al lloc dels fets, testimonis van explicar que hi va haver una discussió i l'agressor va trencar una ampolla de vidre i la va clavar a l'espatlla de la víctima.

L'autor de les lesions va ser identificat a pocs metres del lloc, tacat de sang i molt alterat. Se l'acusa d'un delicte d'homicidi dolós amb grau de temptativa.

Agredeix el propietari d'un comerç amb una ampolla

La Policia Local de Ripoll ha detingut un home acusat de robar en un supermercat i agredir el seu propietari amb una ampolla de vidre.

Els fets van tenir lloc divendres passat, quan diversos veïns van alertar al cos de la policia catalana que havien vist un home sortint d'un establiment d'alimentació amb part d'una caixa enregistradora, i que l'havia deixat abandonada en un portal proper. 

En arribar al lloc dels fets, la policia va trobar la víctima, que va haver de ser traslladada a l'hospital de Campdevànol i va relatar que ja havia denunciat el presumpte agressor el dia abans perquè també l'havia agredit. Policia i Mossos d'Esquadra es van dirigir al domicili del presumpte lladre i hi van localitzar monedes extretes de la caixa del supermercat.

Arran del relat dels testimonis, de l'explicació proporcionada pel treballador del supermercat agredit i de les monedes trobades al seu habitatge, l'home va quedar detingut.