En llibertat i sense carnet, el conductor implicat en un accident mortal en la V-30

La causa està oberta per un delicte d'homicidi per imprudència i un delicte contra la seguretat viària

V-30
La V-30 en el terme municipal de València | Google Maps

El conductor de la furgoneta que el diumenge es va vore implicada en un accident a on va morir un motorista en la V-30, en el terme municipal de València, ha quedat este dilluns en llibertat provisional amb la retirada del permís de conduir com a mesura cautelar.

La causa està oberta per un delicte d'homicidi per imprudència i un delicte contra la seguretat viària i ha sigut remesa al Jutjat d'Instrucció número 19 per a que continue amb la seua tramitació, segons han informat des del Tribunal Superior de Justícia valencià.

A més, el titular del Jutjat d'Instrucció número 20, en funcions de guàrdia, també ha adoptat l'obligació de l'investigat de comparéixer mensualment en el jutjat. L'home, de 47 anys, va ser detingut per agents de circulació després de pegar a fugir en el referit accident i vore's implicat en un altre.

Ha sigut acusat dels presumptes delictes de conducció d'un vehicle de motor amb temeritat manifesta, posant en perill la vida o integritat de les persones, imprudència greu amb resultat de mort i abandó del lloc de l'accident.

També pots llegir...


Comentaris

envia el comentari