Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

L'Audiència Nacional deixa en llibertat altres dos CDR acusats de terrorisme

L'Alt Tribunal ha accedit a treure de la presó Ferran Jolis i Alexis Codina, abonant una fiança de 5.000 i 10.000 euros, respectivament
Les imatges L'Audiència Nacional ja ha deixat en llibertat a 5 dels 7 empresonats inicialment | Cedida

ACTUALITZACIÓ 16/12/2019 15.50 HORES

L'Audiència Nacional ha posat en llibertat Alexis Codina, el cinquè membre dels CDR acusats de terrorisme, després de l'alliberament de Ferran Jolis, el quart CDR, unes hores abans. El tribunal ha fixat per a Codina una fiança de 10.000 euros, el doble que per a Jolis. 

Ferran Jolis, alliberat al matí

L'Audiència Nacional ha decretat la llibertat sota fiança de 5.000 euros per un altres dels CDR acusats de delictes de Terrorisme, segons ha informat Alerta Solidària.  Es tracta de Ferran Jolis, un dels 9 detinguts el passat 23 de setembre dins l'anomenada 'Operació Judes'. 

Quart CDR fora de la presó

El passat divendres 20 de desembre es va aprovar la mateixa mesura per altres tres dels set CDRempresonats. Concretament es tractava de Guillem Xavier Duc, Eduardo Garzón i Xavier Buigas.

Després d'aquest mesura, continua havent-hi tres membres d'aquest grup independentistes dins del centre penitenciari de Soto del Real. Alexis Codina, Germinal Tomàs i Jordi Ros es troben en presó condicional. 

També et pot interessar...