Mossos d'Esquadra

Localitzen a Barcelona un bebè que els pares s'havien endut sense permís ni custòdia

La mare del nadó ha estat localitzada i identificada però no detinguda

Els Mossos d'Esquadra han localitzat a Barcelona un nadó que els seus pares s'havien endut d'un hospital francès sense permís i sense tenir la custòdia. Actualment, la nena està ara sota la custòdia de la Direcció General d'Atenció a la Infància i l'Adolescència (DGAIA) i la seva mare està identificada i localitzable per part dels Mossos. 

Els Mossos van ser requerits aquest passat diumenge per la policia francesa. Els gendarmes van informar que un nadó de menys de set mesos havia estat sostret de l'Hospital de Saint-Étienne. Així ho ha confirmat fonts de Mossos a l'Agència Catalana de Notícies.

El petit va ser localitzat a Barcelona

La petita estava ingressada des del seu naixement per ser un nadó prematur. Les primeres informacions apuntaven que els pares podrien ser a Barcelona.

La policia catalana ha localitzat aquest dilluns, vint-i-vuit de novembre, de matinada al petit prematur. Després que els seus pares l'havien pres de l'hospital francès sense permís i sense tenir la seva custòdia.

La mare està identificada, però no detinguda

Finalment, els Mossos han localitzat tant a la mare com al nadó, que ha estat traslladat a un centre hospitalari i actualment està sota la custòdia de la DGAIA. La mare ja està identificada i localitzable, però no detinguda. 

Les mateixes fonts han indicat que la policia catalana i la francesa estan treballant conjuntament i en contacte per decidir els passos següents. Ara per ara, del pare no se'n sap res, però s'espera que en les pròximes hores l'identifiquin i el localitzin. 

Un altre segrest el mes passat

L'Ertzaintza va detenir el passat vint d'octubre a una dona que presumptament va segrestar un nadó a l'Hospital de Basurto de Bilbao. Poc temps després van localitzar també el nounat sa i estalvi a l'estoreta de la porta d'un pis, a la vuitena planta d'un immoble de la capital basca. Segons fonts de la investigació la dona va trucar al timbre i va fugir. 

La família que vivia al pis, va donar l'avís a la policia que havien deixat al nadó a la seva porta. Van declarar que havien sentit la notícia del segrest del nadó i de seguida han lligat caps.