Imatge de dos policies dels Mosso d'Esquadra

Localitzen sana i estalvia la menor de 14 anys desapareguda al Baix Llobregat

Núria va desaparèixer el passat 11 de desembre a Castelldefels, i la policia sospitava que podria trobar-se a l'Hospitalet de Llobregat

Els Mossos d'Esquadra han informat que  la jove Núria, que va desaparèixer el passat 11 de desembre al municipi de Castelldefels, a la comarca del Baix Llobregat, ha aparegut sana i estalvia aquest divendres. La policia ho ha comunicat a través d'un missatge compartit a les xarxes socials, al mateix temps que ha aprofitat per donat les gràcies a totes aquelles persones que  han col·laborat en la cerca de la menor. 

Recordem que, tal com va informar la policia dijous, la jove  Núria portava,  en el moment en el qual se li va perdre la pista, una jaqueta de bomber de camuflatge, unes malles negres i també unes malles. La policia sospitava que la menor, que fa 1,59 metres d'alçada, podia trobar-se a l'Hospitalet de Llobregat, tot i que ara per ara no han transcendit informacions sobre on ha estat localitzada, ni tampoc el motiu de la seva desaparició. 

Diverses desaparicions en les darreres setmanes

Fa pocs dies, els Mossos d'Esquadratambé van informar de la desaparició d'un jove de 15 anys d'un centre d'acollida de Valls, a la comarca de l'Alt Camp. Segons va indicar 'Tarragona Digital', el menor, veí de la ciutat de Tarragona, va ser vist per darrer cop el diumenge 2 de desembre al barri del Serrallo de la capital tarragonina, vestit amb una jaqueta amb estampat militar. 

Els Mossos han anat informant de diverses desaparicions en els darrers mesos
Els Mossos han anat informant de diverses desaparicions en els darrers mesos | Mossos d'Esquadra

 

El passat 3 de desembre la policia va aconseguir localitzar un home de 45 anys que va desaparèixer a Sant Cugat del Vallès, a la comarca del Vallès Occidental, el passat 27 de novembre. Els familiars de Gustavo  li van perdre la pista al barri de Mira-sol de la localitat vallesana, però finalment va ser trobat sa i estalvi, sense que hagi transcendit més detalls sobre el motiu de la seva desaparició.