Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
La sirena d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra encesa

Tràgic desenllanç pel jove de 22 anys desaparegut a Catalunya

Segons confirmen els cossos policials, el cos no presentava signes de criminalitat

El veí de Pallejà (Baix Llobregat) desaparegut a la zona forestal del municipi ha aparegut mort aquest dilluns. Un dispositiu dels Mossos d'Esquadra, els Bombers i la Policia Local ha localitzat el cos de la víctima, de 22 anys, a tocar del repetidor del municipi. Segons han informat els Mossos d'Esquadra, el cos no presentava signes de criminalitat. L'Ajuntament ha emès un comunicat per mostrar el condol a familiars i amics de la víctima i l'alcaldessa, Ascensión Ratia, ha declarat dia de dol oficial per a aquest dimarts.

L’Ajuntament de Pallejà ja havia anunciat aquest matí que els Mossos d’Esquadra, Bombers i la Policia Local havien iniciat un operatiu de recerca per un veí del municipi que havia desaparegut a la zona forestal.

D’igual manera, els Mossos havien advertit que ningú s’apropés al bosc ni a la zona en concret perquè això dificultaria el procés de recerca del cos policial i dels gossos que treballaven per trobar alguna pista del desaparegut.

Localitzen sa i estalvi el menor que va desaparèixer a Blanes fa dues setmanes

Per altra banda, i amb un final més feliç, aquest passat 5 de maig s’ha localitzat a un menor que va desaparèixer de la seva casa de Blanes (Selva) el passat 21 d’abril. El jove, de 14 anys, ha estat trobat sa i estalvi després que els pares del menor truquessin als Mossos d’Esquadra per informar que havia aparegut a casa.

Segons han explicat els progenitors, la marxa del menor va ser totalment voluntària i ara ja ha tornat a casa. Els agents van difondre la seva imatge a través de les xarxes socials, demanant ajuda a la ciutadania. El jove, que es diu Adam, va ser vist per darrer cop el 21 d'abril i ha reaparegut aquest dimecres, dues setmanes després.