YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Localitzen sa i estalvi el Joan, el jove desaparegut des de dimarts al Segrià

Els Mossos han comunicat a través de les seves xarxes socials de la localització del veí de Llardecans

El Joan, desaparegut al Segrià dimarts passat
El Joan, veí de Llardecans, ha estat localitzat sa i estalvi, segons han informat els Mossos d'Esquadra. | Mossos

El Joan, un jove de 32 anys que havia desaparegut el passat dimarts a la comarca del Segrià, ha estat trobat sa i estalvi aquest dissabte. Cinc dies després que se li perdés la pista, els Mossos d'Esquadra han comunicat que l'home, veí del municipi de Llardecans, ha estat localitzat. La policia catalana ha agraït la difusió feta per la ciutadania, tot donant les gràcies per la seva col·laboració. En una piulada a la xarxa social Twitter, han escrit: «En Joan ha estat localitzat sa i estalvi. Gràcies per la vostra col·laboració».

Tot i que el Joan va desaparèixer el passat dimarts a la comarca del Segrià, no va ser fins aquest divendres que els Mossos d'Esquadra van publicar una piulada amb la fotografia del jove, demanant col·laboració ciutadana per localitzar-lo. En el tuit, la policia catalana feia una descripció física del desaparegut, així com sobre com anava vestit. 24 hores després de la publicació, la demanda dels Mossos ha donat resultat i el Joan ha estat trobat sa i estalvi.

Els Mossos no han donat més detalls sobre la localització del Joan, ni sobre les circumstàncies de la seva desaparició.

Sense notícies de la Sandra Culli després de dos mesos i mig

El final feliç a la desaparició del Joan al Segrià contrasta amb la història de la Sandra Culli, una dona de 44 anys que va desaparèixer el passat 26 de desembre a Vilassar de Mar, al Maresme, i de qui encara no se'n sap res després de dos mesos. La Sandra, que passava el Nadal a casa de la seva sogra, va sortir a passejar després del dinar de Sant Esteve, sense telèfon mòbil, i des de llavors se li va perdre la pista.

Els dies posteriors a la seva desaparició es van organitzar diverses batudes a la zona per localitzar-la, però no es va trobar cap rastre d'ella. La darrera pista que es té sobre la Sandra és del mateix dia 26 de desembre, concretament un vídeo gravat per una càmera de seguretat d'una casa de la zona en què se la veia en l'encreuament entre el carrer del Mont i el carrer Colom en direcció al mar.


Comentaris

envia el comentari