Els dos germans de l'administració de Girona que ha repartit milions celebrant amb cava

Un venedor que ha repartit milions del 'Nen' a Girona: «És com guanyar la Champions»

L'administració dels germans Voz aconsegueix vendre una sèrie de la 'Grossa' de Reis

Una administració de Girona regentada pels germans Andreu i Carlos Voz ha repartit una sèrie del primer premi del Sorteig Extraordinari del Nen: «Estem molt contents, és com guanyar la Champions». En total, han repartit 2 milions d'euros que s'han venut dècim a dècim --cinc per finestreta i cinc en línia--, ha informat Andreu Voz a Europa Press.
 

Cap dels guanyadors ha acudit encara a l'administració per a recollir el seu premi, i els germans no saben qui poden ser els afortunats. Ja havien repartit premis importants com ni més ni menys que 1,7 milions d'euros en una Primitiva i 407.000 euros d'Euromillones, però és la primera vegada que reparteixen en els sortejos de Nadal. Els germans van prendre el relleu del local fa nou anys, i ha estat en mans de la família des de 1912: «Tenim fotos dels nostres avis i pares aquí».

Una administració amb 100 anys d'història de Barcelona reparteix la 'Grossa' del Nen

L'administració de loteries 'El Gato Negro' de Barcelona, al carrer de Pelai, ha repartit part del primer premi del sorteig del Nen aquest dimecres, que ha recaigut sobre el número 19570 i que premia amb 200.000 euros cada dècim: «Li teníem ganes», ha dit l'amo, Teo Baró. Encara no saben quants desens han venut, encara que sí que tenen constància d'un que s'ha venut en línia i han assegurat que tampoc han retornat cap a Loterías y Apuestas del Estado (Selae).
 

Segons Baró, l'administració feia quatre anys seguits que repartia premis de la loteria de Nadal, encara que enguany no hi havia hagut sort: «Estàvem frustrats, però avui ha sortit tota l'alegria continguda de la 'Grossa'; ja teníem ganes de donar un bon premi». 'El Gato Negro' és un negoci familiar que té més de 100 anys d'història i Baró conforma la quarta generació de venedors de loteria.

Misteri al centre de Castelldefels, on ha caigut part del 1r premi

Cal destacar el misteri i la intriga que hi ha a Castelldefels, on també ha caigut part del primer premi, que ha estat molt repartit enguany. En concret, ha estat en una petita administració del centre del municipi del Baix Llobregat, que es dedica principalment a la venda de llaminadures: 'Somies!!'. El que passa és que les apostes es fan amb màquina expenedora, i la propietària no sap si n'ha venut un o més dècims, i qui podrien ser els afortunats.