Els propietaris de l'administració de loteria de Castelldefels que ha repartit part del primer premi

Misteri absolut a Castelldefels després de caure el 1r premi de la Loteria del Nen

L'administració que ha repartit la 'Grossa' de Reis desconeix si es tracta d'un dècim o més, però es mostra il·lusionada

Part del primer premi de la rifa de Reis s'ha venut des d'una petita administració del centre de Castelldefels (Baix Llobregat), on aquest dimecres s'hi respirava una alegria continguda, ja que els propietaris desconeixien quants dècims havien distribuït. El punt d'apostes i venda de llaminadures 'Somies!!' només ven loteria a través de la màquina expenedora, fet que no permet saber el número de dècims venuts amb el 19570.

«No sabem si és només un, o si es tracta de tres, deu o quaranta», ha lamentat Núria Terés, propietària del negoci. Malgrat la intriga, ha assegurat estar «molt contenta» d'haver repartit la sort entre alguns veïns del municipi. Aquesta és la segona vegada que un premi del sorteig de Reis cau en aquest establiment.

«Cal somiar quan s'entra a la nostra botiga»

«Cal somiar quan s'entra a la nostra botiga», ha bromejat Terés aquest migdia, en al·lusió al nom del seu negoci i a la sort que ha repartit amb el primer premi del sorteig de Reis. La propietària d'aquest petit establiment ha assegurat que inicialment només ha sabut que el premi s'havia repartit des de Castelldefels, fet que ja l'ha il·lusionat.«Però quan hem sabut que érem nosaltres, encara ens hem posat més contents», ha explicat, sense desenganxar-se del telèfon, a l'espera que algun portaveu de Loteries i Apostes de l'estat espanyol li concretés quants dècims han emès del número premiat.La presència de diversos mitjans ha evidenciat la venda del 19570, despertant així la curiositat de nombrosos veïns del carrer Pompeu Fabra, al centre del municipi. Tot i que molts d'ells havien comprat loteria en aquesta administració de venda mixta, cap d'ells ha resultat agraciat. «És que si jo tingués un dècim, no vindria pas a celebrar-ho aquí», ha afirmat la mateixa propietària sota el somriure del seu fill Genís.

Un negoci de 50 anys que fa nou que ven loteria estatal

Tot i la falta de concreció i l'absència d'afortunats, mare i fill no han desaprofitat l'expectació mediàtica i han celebrat la venda del primer premi ruixant els assistents amb una ampolla de cava, mentre recordaven que ja tenen un petit historial de premis repartits.Si bé el negoci funciona des de fa més de 50 anys, només en fa nou que s'hi ven loteria estatal. Des que el 2012 van instal·lar la màquina expenedora, han venut part d'un primer i d'un cinquè premi de la loteria de Nadal, així com també d'un segon premi del sorteig de Reis. Una llista on també hi sumen haver repartit l'Euromilions en una ocasió.


Aquest seguit d'efemèrides les llueixen amb orgull amb els respectius quadres penjats a la paret de la botiga. Terés preveu que fins demà dijous no els notificaran quants dècims premiats han venut aquest 6 de gener i diu que serà llavors quan rebran el nou cartell per situar-lo al costat dels premis donats fins ara.