L'alegria de la 'Grossa' del Nen inunda Catalunya per Reis: «Està molt repartit»

Una administració de Sallent reparteix el seu primer premi en deu anys d'existència | Una part s'ha repartit al centre de Badalona

Un dels guanyadors del gran premi de la Loteria del Nen a Sallent
Un dels afortunats, que havia adquirit un dècim premiat a l'administració de la plaça de la Pau de Sallent | Cedida

L'administració de loteria D'En Sendra del municipi de Sallent, a la comarca del Bages, ha repartit el seu primer gran premi en deu anys amb el número 19570, el més gran del sorteig del Nen d'aquest dimecres, 6 de gener: «Quines ganes teníem!», ha exclamat la seva responsable, María José Delicado, en assabentar-se de la notícia.
 

Els amos D'En Sendra són la tercera generació que s'ocupa del local, que va començar a vendre loteria fa una dècada, ha explicat Delicat en declaracions a la premsa. La responsable de l'administració ha explicat que encara no sap quants dècims ha venut, a quins veïns ha venut el número afortunat, però s'ha alegrat que, a més del seu local, hagi tocat en un altre de Sallent.

Dues persones amb el comprovant de compra del dècim premiat a Sallent
Es tracta del primer gran premi que reparteix l'administració de Sallent en deu anys | Cedida

Reparteixen 200.000 euros del 'Nen' al centre de Badalona

Botiguers i clients del centre de Badalona, a la comarca del Barcelonès, s'han repartit 200.000 euros del primer premi de la rifa de Reis, el 19570. Una penya de comerciants va adquirir aquest número a l'administració La Bruixa del Mar i en va fer unes 40 participacions que han resultat agraciades amb 5.000 euros cadascuna, segons ha explicat a l'ACN el fill de la propietària de l'establiment, Aitor Díaz.

Tres persones celebrant amb cava el primer premi de la Loteria de Nadal a Sallent
La venedora de Sallent desconeix quants dècims ha repartit, però s'ha mostrat molt contenta | cedida

«Està molt repartit entre clients habituals i comerciants de la vora», ha apuntat Díaz. Diversos premiats, entre els quals també hi ha la mateixa propietària de l'administració, han interromput les celebracions familiars pel dia de Reis i han acudit al local del carrer del Mar per brindar amb cava i celebrar el premi «més gros» que han repartit mai.

La Loteria del Nen 'rega' Catalunya amb molts milions

Recordem que, enguany, en el sorteig de la Loteria del Nen ha resultat guanyador del primer premi el número 19.570, que ha repartit 200.000 euros per dècim premiat. Un premi força repartit a Catalunya, on ha caigut a Girona, Castelldefels, Barcelona, Lloret de Mar i, com hem dit abans, a Sallent i a Badalona. 

Pel que fa al segon premi, amb 75.000 euros per dècim, ha caigut en el número 03.436. Si bé a Catalunya ha aterrat únicament a Barcelona i Lleida, a la resta d'Espanya ha arribat a molts altres punts, com Astúries, les Canàries o València. Finalment, els 25.000 euros per dècim premiat, ha estat per al número 05.587.

Es tracta del més repartit a Catalunya, regant Castelló d'Empúries, Mataró, Bordils, Sant Andreu de la Barca, Sant Llorenç d'Hortons, Sant Fost de Campsentelles, Barberà del Vallès, Barcelona, l'Hospitalet de Llobregat, Lleida, Les i Les Borges del Camp. 


Comentaris

envia el comentari