Bomber pujant a l'habitatge que ha patit un incendi

Última hora: Moren dues persones en l'incendi d'un edifici a Madrid

Els bombers inspeccionen l'edifici i investiguen les causes de l'incendi

Dos ancians d'uns 85 anys han mort aquest matí en un incendi al seu domicili. Segons informa EmergènciesMadrid, les flames i el fum envaïen la façada de l'habitatge situat al cinquè pis de l'edifici. El foc s'originava al voltant de les 08.00 h del matí en una habitació i s'estenia ràpidament per la resta d'habitacles.

Sis dotacions de Bombers de la comunitat s'han desplaçat ràpidament al lloc dels fets. En entrar al domicili, han aconseguit treure les víctimes, que ja no respiraven. Els serveis d'emergències els han atès immediatament, però no han pogut fer res per la seva vida.

Els metges del SAMUR només han pogut confirmar la mort de tots dos per «lesions incompatibles amb la vida». De moment, no es coneixen les causes que han originat el foc. L'habitatge està situat a un edifici de set plantes del barri de Salamanca a Madrid.

L'incendi només ha afectat l'habitatge on s'ha originat

Segons informa l'Oficial de Guàrdia de Bombers de Madrid, quan els efectius hi han arribat, l'incendi ja estava molt desenvolupat. Les abundants flames sortien per la finestra i la terrassa i generaven risc de propagació a la sisena planta. Finalment, el foc només ha afectat l'habitatge sinistrat.

Tot i això, les terrasses dels pisos superiors han quedat danyades pel fum. Després de l'extinció i l'evacuació de les víctimes, els bombers han procedit a fer tasques de ventilació a la sisena planta. Els veïns de l'edifici han estat confinats als seus domicilis durant el succés.

L'incendi s'ha extingit des de l'interior de l'habitatge, encara que han necessitat la col·laboració d'una dotació des de l'exterior amb l'autoescala. Després de controlar l'incendi completament, els bombers han estat a l'edifici per inspeccionar els possibles danys causats i investigar-ne l'origen. La policia s'ha quedat custodiant l'habitatge.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!