Llum d'emergència d'un cotxe de policia

Macabre succés a Espanya: li talla els dits a la companya de pis i se'ls menja

La presumpta agressora creia que la víctima estava posseïda

A la província de Sevilla ha tingut lloc un succés d'allò més macabre. La Policia Nacional va detenir una dona que havia agredit brutalment la seva companya de pis, situat al Polígon Nord de la capital andalusa.

La dona li va arrencar a mossegades un parell de dits i després se'ls va menjar. A més, també va intentar extreure-li les tripes. Tot això, davant de la seva filla de 6 anys. Els agents van acudir al lloc dels fets després de rebre una trucada que alertava d'una forta baralla.

Quan van arribar, van topar de cara amb l'escenari i van detenir a l'acte la presumpta agressora, que estava damunt de la víctima.

Una dona li arrenca dos dits a la seva companya de pis i se'ls menja

Tot va passar fa uns dies en un pis del carrer Virgen de Escardiel de Sevilla. Cap a un quart de set del matí, la Policia Nacional va rebre una trucada d'emergència. Estava tenint lloc una baralla i els crits sortien d'un dels blocs situats en aquest carrer.

Un cotxe patrulla que estava a prop del domicili en qüestió va acudir al lloc dels fets després de rebre l'avís de la central. Quan van arribar, es van trobar dues dones a terra lluitant una sobre l'altra. La que era a terra presentava greus ferides, i al pis també hi havia la filla de la presumpta agressora.

Els agents van presenciar un succés molt macabre. La dona, de 45 anys i natural de Kènia, havia arrencat dos dits de la mà de la seva companya de pis, de 48 anys i congolesa.

Posteriorment se'ls va menjar, i, per acabar-ho d'adobar, també va intentar extreure-li els budells per a menjar-se'ls introduint-li una pedra per l'anus.

Creia que la víctima estava embruixada

El vudú i la bruixeria són pràctiques de gran importància i pes en la cultura africana. Aquesta ha estat la raó que va motivar la baralla que va tenir lloc entre les dues dones.

Segons explica el 'Diario de Sevilla', tot va començar quan una de les dones li va llançar a l'altra una ampolla amb aigua i sal. Això va provocar una baralla entre les dues, amb acusacions de bruixeria. La presumpta agressora, que creia que la víctima estava posseïda, es va abalançar sobre ella.

Li va donar un cop al cap amb una pedra, fent que caigués caure a terra. Moment en què li va arrencar dos dits de la mà a mossegades i després se'ls va menjar.

No contenta amb això, amb la intenció de «treure-li el dimoni», li va introduir una pedra per l'anus per a extreure-li els intestins. Forcejant a terra, la víctima lluitava per la seva vida mentre la presumpta agressora intentava acabar el ritual davant de la seva filla, de 6 anys.

La presumpta agressora acaba a l'àrea de psiquiatria

La ràpida intervenció de la Policia Nacional va evitar que hi hagués un desenllaç fatal. Des del lloc dels fets, van trucar a la Unitat de Família i Atenció a la Dona, que hi van acudir a l'acte. També s'hi van desplaçar els serveis sanitaris d'emergències, que van atendre la víctima.

Ràpidament va ser traslladada a l'hospital de Sevilla, mentre que la presumpta agressora va ser detinguda per la policia. Els càrrecs que se li imputen són per un delicte d'homicidi en grau de temptativa.

L'autora dels fets també va ser portada a l'hospital, on va ingressar a l'àrea de psiquiatria. Quan rebi l'alta, entrarà a la presó de manera provisional i preventiva, a l'espera de ser jutjada. A més, el jutge li ha retirat la tutela de la seva filla, que va presenciar l'agressió.