Macrodispositiu policial històric contra el narcotràfic al centre de Barcelona

Un miler d'agents de Mossos, Guàrdia Urbana i Policia Nacional entren en 30 domicilis del clan paquistanès que controla l'heroïna al Raval

MacrodispositiuEls diversos cossos policials han realitzat un macrodispositiu contra el narcotràfic al Raval | Twitter | @mossos

ACTUALITZACIÓ 20/06/2019   21.00 HORES

Almenys 50 persones detingudes i 105 identificades és el balanç provisional del macrooperatiu policial contra l'organització criminal del barri barceloní del Raval que venia droga a través de llauners.

 

Sense precedents

Macrodispositiu sense precedents contra el narcotràfic a Barcelona.  Més d’un miler d’agents dels Mossos d’Esquadra, Policia Nacional i Guàrdia Urbana participen en un macrodispositiu policial contra una organització criminal dedicada al narcotràfic al barri del Raval, concentrada a la rambla del Raval. Segons els Mossos d’Esquadra, els investigats són venedors ambulants de begudes, que formen part d’un entramat internacional de narcotràfic contra un clan paquistaní.

 

L'operació s'anomena 'Suricata' i té com a objectiu erradicar el tràfic d'heroïna en aquest barri del centre de Barcelona. Segons informa 'La Vanguardia', l'operatiu va començar ara fa un any, a partir dels enfrontaments entre els llauners al front marítim de la capital catalana. Les baralles amagaven una disputa pel control de la venda de la droga i d'altres tipus de substàncies.

 

Els investigats actuen habitualment al Front Marítim de Barcelona i a Ciutat Vella. De moment, ja s'han fet 35 entrades en domicilis, més dos locals i uns altres dos establiments en els quals s'ha entrat per anomalies administratives. Totes les direccions, excepte un parell situades a l'Eixample, corresponen al territori del barri del Raval. Es calcula que durant la tarda d'aquest dijous es faran fins a 70 detencions.

 

L'operació 'Suricata'

L'operació 'Suricata' és la culminació d'un treball que va començar a la Unitat d'Investigació dels Mossos d'Esquadra de Ciutat Vella, en la qual treballen adscrits un grup de guàrdies urbans. Gràcies a aquesta investigació s'ha pogut determinar qui és qui dins d'aquesta important organització criminal integrada exclusivament per ciutadans paquistanesos dedicada al tràfic de drogues, tràfic de persones, a la falsificació documental i inclús a l'explotació d'altres ciutadans paquistanesos, als que obligaven a vendre llaunes i captar turistes perquè acudissin als seus punts de vendes de drogues.

 

 

També et pot interessar...Comentaris
Gus
Tot estranger que es enxampi traficant hauria de ser expulsat de manera sumària sense miraments ¡ ja esta bé ! que facin el que vulguin ingents bandes de malfactors que deixen la imatge de Barcelona per terra
Acollim?
En 4 dies tornaràn a estar al carrer i amb pagueta.... pero la multiculturalitat ens enriqueix

envia el comentari