rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Macrodispositiu policial històric contra el narcotràfic al centre de Barcelona

Un miler d'agents de Mossos, Guàrdia Urbana i Policia Nacional entren en 30 domicilis del clan paquistanès que controla l'heroïna al Raval

Els diversos cossos policials han realitzat un macrodispositiu contra el narcotràfic al Raval | Twitter | @mossos

 

ACTUALITZACIÓ 20/06/2019   21.00 HORES

Almenys 50 persones detingudes i 105 identificades és el balanç provisional del macrooperatiu policial contra l'organització criminal del barri barceloní del Raval que venia droga a través de llauners.

 

Sense precedents

Macrodispositiu sense precedents contra el narcotràfic a Barcelona.  Més d’un miler d’agents dels Mossos d’Esquadra, Policia Nacional i Guàrdia Urbana participen en un macrodispositiu policial contra una organització criminal dedicada al narcotràfic al barri del Raval, concentrada a la rambla del Raval. Segons els Mossos d’Esquadra, els investigats són venedors ambulants de begudes, que formen part d’un entramat internacional de narcotràfic contra un clan paquistaní.

 

L'operació s'anomena 'Suricata' i té com a objectiu erradicar el tràfic d'heroïna en aquest barri del centre de Barcelona. Segons informa 'La Vanguardia', l'operatiu va començar ara fa un any, a partir dels enfrontaments entre els llauners al front marítim de la capital catalana. Les baralles amagaven una disputa pel control de la venda de la droga i d'altres tipus de substàncies.

 

Els investigats actuen habitualment al Front Marítim de Barcelona i a Ciutat Vella. De moment, ja s'han fet 35 entrades en domicilis, més dos locals i uns altres dos establiments en els quals s'ha entrat per anomalies administratives. Totes les direccions, excepte un parell situades a l'Eixample, corresponen al territori del barri del Raval. Es calcula que durant la tarda d'aquest dijous es faran fins a 70 detencions.

 

L'operació 'Suricata'

L'operació 'Suricata' és la culminació d'un treball que va començar a la Unitat d'Investigació dels Mossos d'Esquadra de Ciutat Vella, en la qual treballen adscrits un grup de guàrdies urbans. Gràcies a aquesta investigació s'ha pogut determinar qui és qui dins d'aquesta important organització criminal integrada exclusivament per ciutadans paquistanesos dedicada al tràfic de drogues, tràfic de persones, a la falsificació documental i inclús a l'explotació d'altres ciutadans paquistanesos, als que obligaven a vendre llaunes i captar turistes perquè acudissin als seus punts de vendes de drogues.

 

 

També et pot interessar...

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris
Gus
Tot estranger que es enxampi traficant hauria de ser expulsat de manera sumària sense miraments ¡ ja esta bé ! que facin el que vulguin ingents bandes de malfactors que deixen la imatge de Barcelona per terra
Acollim?
En 4 dies tornaràn a estar al carrer i amb pagueta.... pero la multiculturalitat ens enriqueix