Imatge dels Mossos d'Esquadra en un control a Catalunya.

Macrooperatiu dels Mossos d'Esquadra amb 200 agents desplegats

S'estan efectuant 17 entrades i escorcolls i hi ha diversos detinguts

Els Mossos d'Esquadra duen a terme 17 entrades i registres a Reus i Tarragona en el marc d'un dispositiu antidroga. Segons avancen El CasoTarragona Digital, l'operatiu policial ha arrencat a les 03.00 hores d'aquest dimecres i 16 de les entrades han estat simultànies.

Hi ha diversos detinguts. Hi participen agents del Grup Especial d'Intervenció (GEI), la Brigada Mòbil, l'ARRO, TEDAX, la unitat de Seguretat Aèria (drons) i també Mitjans Aeris. Està liderada per la Unitat d'Investigació de la comissaria de Reus, però compta amb la col·laboració d'agents d'investigació d'altres punts del territori.

Així mateix,Tarragona Digital explica que l'operatiu s'ha centrat a la zona del barri Sant Josep Obrer i Mas Pellicer, barris de Reus; però també ha tingut entrades a Bonavista i al Vendrell. La policia buscaria desmantellar l'entramat muntat entre el Baix Camp i el Tarragonès pel tràfic de drogues. Tràfic que, d'altra banda, ha ocasionat diverses 'guerres' entre clans en els últims mesos. 

Finalment, els Mossos d'Esquadra han estat acompanyats durant les entrades per tècnics d'Endesa, que els han ajudat a detectar i, posteriorment, tallar instal·lacions fraudulentes, perquè diverses cases de la zona tenien la llum punxada.