Manuel Fresno Castillo ha estat trobat mort al parc Juan Duque de Huelva

Manuel, l'home que va marxar de l'hospital sense l'alta mèdica i que ha aparegut mort

L'home havia de quedar-se en observació per les ferides que va patir divendres passat en caure al carrer

Tràgic final per Manuel Fresno Castillo, el veí de Huelva que des de divendres estava desaparegut. L'home, de 72 anys, va marxar de l'hospital sense haver rebut l'alta mèdica i estava sent buscat des de llavors. Finalment l'han trobat, sense vida, al parc Juan Duque de Huelva.

La matinada de divendres passat, cap a les dos quarts de tres de la matinada, la família de Manuel Fresno va denunciar la seva desaparició. Havia sortit caminant de l'Hospital Juan Ramón Jiménez de Huelva, on estava ingressat per unes ferides. Pel fet d'haver marxat sense rebre l'alta mèdica, es temia per la seva salut.

Tres dies desaparegut

Manuel ha estat tres dies desaparegut, i els seus familiars i veïns no han deixat de buscar-lo. Tenien l'esperança de trobar-lo amb vida, i van fer diverses batudes tant a la ciutat com pels voltants. Els seus cercles pròxims, amb gran preocupació, van fer pública la seva desaparició i van demanar col·laboració ciutadana.

D'una banda, familiars i amics van mirar de comunicar-se amb ell i van fer batudes pels voltants. D'altra banda, la policia judicial va emprendre una investigació per trobar-lo, però les esperances de trobar-lo viu se n'han anat en orris aquest dimarts, quan s'ha trobat el seu cadàver prop d'on va desaparèixer.

Ha aparegut prop de l'hospital

Tot i reclamar la col·laboració ciutadana, per si algú veia Manuel i podia informar els familiars, no hi ha hagut sort. Ningú l'havia vist des que se'n va perdre el rastre, tot i que estava a prop del mateix hospital. No s'ha revelat quina malaltia patia ni tampoc l'estat en què es trobava. 

Manuel Fresno Castillo se'n va anar caminant de l'hosital
Manuel Fresno Castillo se'n va anar caminant de l'hosital | La Noticia Digital

Estava ingressat per una caiguda

Segons revela 'Andalusia Buenas Notícias', l'home va caure al carrer i va patir algunes ferides de consideració. A l'hospital va ser tractat i els metges van valorar que havia de quedar-se en observació, per la qual no li van donar l'alta mèdica.

Els seus familiars van parlar amb ell per última vegada el dijous, un dia abans de la caiguda. Van anar a buscar-lo al seu domicili, però no el van trobar. Els veïns no el van veure tornar, després que l'hospital advertís que se n'havia anat sense rebre l'alta mèdica.

Un empresari molt conegut

Manuel Fresno era un empresari de la construcció que feia temps que estava jubilat. Era molt conegut a Huelva i solia lluir un bigoti bastant característic. A l'hora de buscar-lo, es va demanar ajuda a diverses empreses de la ciutat, ja que tenia molts coneguts.

No era habitual que Manuel no contestés al telèfon, motiu pel qual es van alarmar quan no van poder contactar amb ell. A més, era un home amb unes rutines molt marcades, i els seus afins van veure coses estranyes. 

Tres desaparicions més

La desaparició de Manuel Fresno coincideix amb un seguit de desaparicions que assolen la regió d'Huelva en els últims mesos. Només aquest estiu s'han produït tres casos a la mateixa província. Cap d'ells s'ha resolt per ara.

Juan Manuel Castillo i Juan Jesús Correia van desaparèixer quan van sortir a pescar des d'Ayamonte. Les autoritats espanyoles van informar també al Marroc i Portugal, però tampoc hi van aparèixer. El seu cas és un misteri, perquè l'embarcació tampoc ha aparegut. També a Ayamonte va desaparèixer el 5 de juny Maria del Carmen Becerra.