Marc Ribas va anunciar que el 29 de setembre comença la nova temporada de l'edició tradicional

Marc Ribas i el seu ‘Joc de Cartes’ reben la notícia de l’estiu a TV3

El capítol dedicat a la gastronomia del Cap de Creus va fer el rècord d'audiència de l'estiu, amb 398.000 espectadors i un 21% d'audiència en 'prime time'

En el cinquè capítol de 'Joc de Cartes estiu', el concurs gastronòmic ha cercat el millor restaurant vora el mar a Roses i Cadaqués. De vencedors, en aquesta ocasió, n'han sortit dos. El millor restaurant del Cap de Creus ha estat Xiringuito de la Sal de Cadaqués, però el mateix concurs presentat per Marc Ribas també s'ha emportat un premi cap a casa. Un premi valuós, com és haver aconseguit les seves millors dades històriques d'audiència.

De fet, en termes generals, l'audiència de TV3 d'aquest dijous 26 d'agost va ser líder, amb un 14% de la quota i un top tres en els programes més vistos: el 'Telenotícies vespre,' el 'Joc de Cartes estiu' i el 'Telenotícies Migdia'. El programa del carismàtic Marc Ribas va ser el segon al podi i va registrar les millors dades d'aquest estiu. Un total de 398.000 espectadors i un 21% de quota de pantalla. 

Un 29,4% de quota entre la població jove

Tot això, en 'prime time' i, a més, amb una audiència acumulada de 676.000 espectadors. Tanmateix, si s'hagués de destacar una de les dades obtingudes per Kantar Mèdia de l'edició d'aquest dijous 26 d'agost, és l'audiència de la franja jove de l'audiència. D'entre la població de tretze i vint-i-quatre anys, la quota d'audiència va ser del 29,4%. Amb tot plegat, l'aportació del 'Joc de Cartes estiu' al que va ser un dia brillant per a TV3 va ser del 17,9% del total de l'audiència que el canal va tenir en tota la jornada.

El de la Costa Brava va ser l'últim capítol de l'edició estiuenca del programa. El mateix Marc Ribas va anunciar que el 29 de setembre comença la nova temporada de l'edició tradicional, que s'allargarà fins a final d'any. Sigui com sigui, se sap que després de les estrenes de cada dijous, es reemeten capítols anteriors. En el d'aquest dijous, l'audiència tampoc va ser menyspreable, fins al punt que també va liderar la franja horària en què s'emetia: la quota va ser del 14,5%, amb 187.000 espectadors.

Jornada exitosa per a TV3

El dia d'ahir va tornar a ser un èxit per a TV3 pel que fa a l'audiència. Més enllà de 'Joc de Cartes estiu', el 'TN Vespre' va repetir en el lideratge, amb 451.000 espectadors i un 25,2% de quota. El 'TN Migdia', el tercer programa més vist del dia a Catalunya, va comptar amb 368.000 espectadors i un 25,1% de quota en la seva franja horària.