Una mare acaba amb la vida del seu petit de 6 anys per cobrar de l'assegurança

Va enverinar presumptament el menor amb medicaments i metamfetamina

Terrible final el d'un petit de tan sols 6 anys. La seva mare li va donar presumptament dosis letals de metamfetamina i diferents medicaments antihistamínics de venda lliure per acabar amb la seva vida. I si ja és terrible de per si, més macabra es torna la història en conèixer el motiu de la mare per cometre aquesta barbaritat. Ashley Marks, jove de 25 anys de Texas (Estats Units), hauria decidit matar el seu fill de 6 anys per tal de cobrar les pòlisses d'assegurances de vida que havia contractat per al menor, segons 'People'. Ara la jove, mare d'una altra filla a part del petit difunt, està acusada d'homicidi.

Els horribles fets van tenir lloc el 27 de juny de l'any passat 2020, però ara es torna a reviure la crua història perquè aquest passat dimecres, justament, la mare va ser arrestada per la mort del seu fill petit, Jason Sanchez-Marks. I només un dia després de l'arrest, dijous, era acusada per la cort per l'assassinat del seu propi fill. La jutgessa, de fet, va denegar també a la jove qualsevol fiança. De moment, Marks es troba en una presó local.

El fiscal del cas: «Crec que va enverinar al seu fill per cobrar»

«Crec que va enverinar al seu fill per cobrar dues pòlisses d'assegurances de vida que havia contractat per al seu fill un mes abans de la seva mort», assegurava el fiscal adjunt del comtat de Harris, Gilbert Swatelle.

Justament, en altres casos de crims impensables de pares als seus fills, es donen les mateixes circumstàncies: l'assassí o assassina ho lliga tot prèviament i realitza tràmits amb les asseguradores per deixar-ho tot quadrat abans de cometre el crim. «Ella està especialitzada en assegurances de vida i això ha estat una gran pista per demostrar que no es tractava d'una mort accidental», afegia el fiscal.

La seva petita de 4 anys es va negar a prendre els medicaments

Per si fos poc, un informe dels Serveis de Protecció Infantil de Texas (CPS) apunta que la intenció de la mare podria haver estat la de matar dos fills: a Jason, de 6 anys, però també a la seva germana petita, de 4 anys. Segons explica l'informe, els nens vivien amb el seu avi, el pare d'Ashley, des d'abril de 2020. Però el mes de juny de l'any passat els nens van emmalaltir de tuberculosi, s'apunta. Va ser llavors quan la seva mare va decidir anar cada nit a casa del seu pare per, suposadament, tenir cura dels nens. El que feia era subministrar-los medicació.

El nen, Jason, es va prendre aquests medicaments sense oposar resistència, segons l'informe. Però la petita de 4 anys, la seva germana, mai va voler. La filla de Marks es va negar a prendre la medicació. Tan sols dos dies després, Jason va començar a trobar-se malament: tenia vòmits i experimentava al·lucinacions. La situació del menor va anar empitjorant i va ser el 27 de juny de 2020 quan l'avi de Jason el trobaria inconscient i sense respirar a casa. L'avi va trucar als serveis d'emergències, segons apunta l'informe, però ningú va poder salvar la vida.

Jason havia mort i ara tot apunta que va ser la seva pròpia mare qui va cometre el crim. La mort consta a l'Institut de Ciències Forenses del comtat de Harris com un homicidi i, segons les investigacions, Ashley hauria planejat que el seu fill morís a casa de l'avi. Dels informes judicials es desprèn que aquest fatídic 27 de juny de 2020, Ashley Marks va donar presumptament a Jason quantitats suficients dels medicaments que va poder adquirir lliurement perquè resultessin tòxiques i finalment mortals per al nen. Per si fos poc, l'autòpsia revela també que el menor va estar exposat a metamfetamina i a cocaïna.


Comentaris

envia el comentari