Una mare denuncia cremades greus al seu bebè en una escola bressol de Guadalajara

El centre i les cuidadores donen versions contraposades dels fets

Imatge d'un biberó
El centre i les cuidadores donen versions contraposades dels fets | PIXABAY

Polèmic cas d'un nadó ferit en una escola bressol a Espanya. Una mare denunciava aquest dijous en directe a 'Espejo Público' que el seu fill de 10 mesos havia patit cremades de segon grau a la guarderia, al municipi d'Azuqueca de Henares (Castella la-Manxa). El 8 d'octubre de 2019, Mar rebia una fatídica trucada del centre, informant-la que havien portat el seu petit a urgències de l'hospital de la ciutat, traslladat posteriorment a la unitat de cremats de l'Hospital La Paz de Madrid.

Versions contradictòries dels fets

A banda del gran disgust per les greus cremades que ha patit el seu bebè, les versions contradictòries sobre els fets porten Mar de cap. Tot gira entorn d'un biberó que cremava, però la manera com la llet acabava sobre el petit no s'esclareix.

El centre explica que una de les treballadores tenia el bebè en braços i aquest, de sobte, li va donar un cop amb la mà, provocant que el biberó caigués sobre seu. Però les cuidadores, per la seva banda, assenyalen que, en realitat, el que va passar és que el nen, «molt entremaliat» i «ràpid», va pujar damunt una taula i es va tirar el biberó calent damunt seu. El cas ja estava arxivat, però la denúncia de la mare i les informacions contraposades sobre els fets han portat el jutjat a reobrir el cas.

«Em van amenaçar»

La mare del bebè afectat assegurava en directe que l'escola bressol en qüestió acumula més de 80 queixes de pares i mares, tots indignats amb l'alimentació dels petits i la guarderia i, sobretot, amb la falta de comunicació entre els professionals de l'educació i les famílies en relació amb els problemes de salut que presenten els nadons a la guarderia.

Ara el fill de Mar està gairebé recuperat, tot i que té una ferida al pit i a la cama. Però el que més indigna la mare és que l'escola bressol encara no s'ha disculpat: «Em van amenaçar dient-me que tenien bons advocats i que a veure qui em creia jo». En tot cas, els fets tornen a estar en mans dels tribunals.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari