Marta Calvo, desapareguda el 7 de novembre a Manuel (València)

Colpidores paraules de la mare de Marta Calvo: «Vivim una agonia»

La jove estava il·lusionada per un nou projecte que havia posat en marxa

El principal sospitós de la mort de Marta Calvo, Jorge Ignacio Palma, ha declarat com va perdre la vida i què va fer amb el seu cos, tot i que encara no ha aparegut. Quelcom que provoca una immensa agonia i dolor a tota la família de la jove. Així, el portaveu familiar ha declarat a ‘Levante-EMV’: «Fins que el cadàver de Marta no aparegui, viurem una lenta agonia».

Marta volia obrir un centre d’estètica

En aquest sentit, ha relatat el nou projecte de futur que tenia Marta, de 25 anys i desapareguda el 7 de novembre a Manuel (València), el qual la il·lusionava molt.  La jove volia obrir un centre estètic de manicura i pedicura, per al que ja tenia «els permisos d'obertura». I, a més a més, segons ‘Informatius Telecinco’, la mare de la noia es culpa i se sent responsable de la seva mort.

Jorge Ignacio, a presó per la mort de Marta, va assegurar que la jove va morir accidentalment en un episodi de sexe i cocaïna, i després l'havia esquarterat i tirat els trossos del seu cos en diferents contenidors. La Guàrdia Civil està realitzant controls «exhaustius» de les zones on podrien estar les restes de la jove, segons ha declarat Roberto González Cachorro, subdelegat del Govern.

Continua la cerca del cos de Marta

Així, aquest dilluns els agents han reprès la cerca de Marta en la qual s’ha tornat a mobilitzar la Unitat Militar d'Emergències (UME). González ha apuntat: «Entrem en una fase molt lenta, molt minuciosa, on haurem de fer un esforç molt important per a trobar les evidències que corroborin o no les versions que ha facilitat l'acusat».

A més, el subdelegat del Govern ha recordat que  el detingut es va acollir al seu dret a no declarar davant el jutge  de guàrdia dissabte passat i aquest «primer li prendrà declaració i després decidirà les diligències oportunes per a esbrinar què ha passat i aquí estarà la Guàrdia Civil i les Forces de Seguretat, recolzant en aquesta reconstrucció i les recerques».

Per altra banda, González ha subratllat que es descarta que la desaparició de la jove de 19 anys de Carcaixent, dies després que la de Marta, estigui relacionada amb aquest cas. També ha manifestat que inicialment els indicis «apuntaven a una desaparició voluntària», tot i que, amb el pas del temps, «es tenen obertes altres possibilitats i continuen investigant».

També et pot interessar...